Öne Çıkanlar SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber yeniufuk elazığyeniufuk Elazığ

Bu haber kez okundu.

‘UFUK’ta BAL var!

ÖZGÜR YILDIRIM-ÖZEL HABER

1.Amatör Küme Futbol Ligi A Grubu’nda Play-Off’u garantileyen ilimiz amatörünün lokomotifi Elazığ Yolspor, Ufuk Yalçınkaya’nın gelişiyle müthiş bir seri yakaladı. Turuncu-Siyahlı Ekip, genç teknik adamla çıktığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek Play-Off’u garantiledi. Yolspor Teknik Sorumlusu Ufuk Yalçınkaya Klasman Grubu’nu Günışığı’na değerlendirdi.

Devre arası Elazığspor Yolspor’la anlaştığını ve genç ve tecrübeli oyuncu kaynaştırmasını en iyi şekilde yaparak hedefledikleri grup liderliğine ulaştıklarını kaydeden Ufuk Yalçınkaya; “Göreve geldiğim gün hem yetiştirici hem de hedeften sapmayan bir takım oluşturmak için ekibimle beraber çok çalıştık, bunun verdiği mutluluğu şu anda yaşıyoruz.”dedi.

*HEDEFİMİZE ULAŞTIK

“17 haftalık süreç sonunda 39 puan topladık. Son maçımızda rakip sahaya çıkmadığı için 42 puanla grup liderliğini garantiledik.”diyen genç teknik adam; “Yolspor’la devre arası anlaştım, geldiğimiz zaman takımımız 16 puanla 5.sırada yer alıyordu. Önümüzdeki bütün maçların final havasında olacağı bilinciyle geldim. Nitekim durumda öyle oldu. 8 galibiyet 1 beraberlikle ligi tamamladık. Takımımda genç ve tecrübeli oyuncu kaynaştırmasını iyi başardığımızı düşünüyorum. Hedeflediğimiz gibi lider olarak grubu bitirdik.”şeklinde konuştu.

*HEM YETİŞTİRİCİ HEM DE HEDEFTEN SAPMAYAN BİR TAKIM OLUŞTURMAK AMACINDAYIZ

Göreve geldiği günden itibaren hem yetiştirici hem de hedeften sapmayan bir takım oluşturmak için ekibiyle beraber çok çalıştıklarının altını çizen Yalçınkaya; “Yolspor bilindiği gibi yıllardır Elazığ’da hem yetiştirici, hem yarışmacı kimliğiyle mücadele etmektedir. Bizim öncelikli hedefimiz oyuncularımızı ve takımımızı daha üstle liglere taşıyabilmek, bunun için kadromuzda amatör statüsüne uygun en genç oyuncularımıza bile sahada görev verdik, vermeye de devam edeceğiz. Göreve geldiğim gün hem yetiştirici hem de hedeften sapmayan bir takım oluşturmak için ekibimle beraber çok çalıştık, bunun verdiği mutluluğu şu anda yaşıyoruz.”dedi.

*ABDULLAHPAŞA MAÇI KIRILMA MAÇI

Geride kalan 17 haftada son 5 dakikada kazandıkları Abdullahpaşa Maçı’nın unutulmaz bir müsabaka olduğuna dikkat çeken Ufuk Yalçınkaya; “Bu sezon benim için her an her saniye unutulmaz anılarla geçti çünkü bizim kaybetme lüksümüz yoktu. Geriye dönüp baktığımızda en unutmadığımız maçımız Abdullahpaşa Maçımız oldu 1-0 yenik durumdayken 85.dakikada Mehmet İSTEK ve 90.dakikada MUSTAFA Seval’in attığı goller diyebiliriz.”diye konuştu.

*PLAY-OFF ZORLU GEÇECEK

Play-Off Grubu’nda biribirinden güçlü takımların olduğunu ve zorlu geçeceğini ifade eden genç teknik adam değerlendirmesinde şunları söyledi;

“Play-Off grubunu şu anda garantileyen 3 takım var. Rüstempaşa ve Karakoçan1985 kulüpleri sene başından beri lige iyi hazırlanan tecrübeli ve yetenekli oyunculara sahip takımlar. Bizim için çok zor maçlar olacağının bilincindeyiz çalışmalarımıza ona göre devam ediyoruz. Zevkli, heyecanlı, fair-play kavramının ön planda olduğu güzel bir play-off olmasını temenni ediyorum”

* YOLSPOR’U LAYIK OLDUĞU YERLERE GETİRMENİN VE ORADA DA BAŞARILAR KAZANMANIN GAYRETİ İÇİNDEYİZ.

“Bal Ligi Yolsporumuzun daha önceki yıllarda da mücadele ettiği iyi takımlara sahip bir lig. En kısa zamanda Yolspor’u layık olduğu yerlere getirmenin gayreti ve orada da başarılar kazanmanın gayreti içindeyiz. Kurum takımında çalışmanın ayrı bir sorumluluğu her zaman var, futbolcularımızın yeteneğinden çok ahlaklı olmasına kulübümüze yakışan oyuncular olmasına dikkat ediyoruz. Futbolcularımızın kulübün kurumsal kimliğini de temsil etmesinden dolayı futbolcularımızın tavır ve tutumlarında daha özenli ve dikkatli olmalarına dikkat ediyoruz.”

KURUM TAKIMININ AVANTAJLARI

“Kurum takımında çalışmanın tabiki getirdiği en büyük avantaj disiplinli bir çalışma ortamı sağlaması ve buna ek olarak sağladığı tesis ve ulaşım olanakları başlıca avantaj olarak gösterilebilir. Ayrıca Elazığ Yolspor Kulüp Başkanımız Ömer Aydoğdu ve yönetiminin sağladığı aile ortamı karşılaştığımız zorlukları aşmada en büyük avantajımız olmuştur.”

GÜNIŞIĞI’NA TEŞEKKÜR

“Bize gösterdiğiniz ilgi ve alakanızdan dolayı ayrıca Elazığ futboluna sunduğunuz katkılarınız için Günışığı Gazetesi Yönetimine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol