Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor aday Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Bu haber kez okundu.

Uyuşturucu Tacirlerine Büyük Vurgun

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Arıcak  İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma suçlarının önüne geçilmesi için çalışma başlattı. 

Diyarbakır ilinde ikamet eden R.Y. isimli şüphelinin ev ve bahçesinde yapılan arama sonucunda 240 kilo esrar, 1230 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce  Arıcak ilçesinde yapılan istihbari çalışmalar sonucunda  M.C. ve M.B. İle R.Y. isimli şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşılmıştır.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Arıcak İlçe Jandarma Komutanlığınca eş zamanlı operasyon yapılarak M.C. isimli şüphelinin bulunduğu araç Arıcak ilçesinde durdurularak yapılan arama sonucunda 3 (üç) farklı poşet içerisinde 1 Kiloya yakın Toz Esrar  Maddesi ele geçirilmiş olup, Diyarbakır ilinde ikamet eden R.Y.  isimli şüphelinin ev ve bahçesinde yapılan arama sonucunda  240 Kilo Esrar, 1230 Kök Kenevir Bitkisi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla araçta bulunan M.C ve M.B. tutuklanarak Elazığ Elazığ E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiş, Diyarbakırda ikamet eden R.Y.  isimli şüpheli hakkında ise yasal işlem başlatılmıştır.”denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol