Öne Çıkanlar arınma ve kurtuluş gecesidir Fide Dağıtımı Devam Ediyor TUNCER: EN KALİTELİ HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ Elazığ Belediyesi Toplu Taşımada Boş Koltuk Uygulaması Başlattı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Uyuşturucu Ticareti Yapan İki Şahıs Yakalandı

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve sevkiyatının engellenmesine yönelik, yapılan çalışmalarda; 8 suç kaydı bulunan İ.C. ve 19 suç kaydı bulunan K.D. ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Ekipler  İ.C. ve K.D.’nin  üst aramalarında 2,42 gr Metamfetamin maddesi,0,26 gr Kokain maddesi ele geçirilirken, şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 22 adet Lyrca sentetik ecza maddesi,20 adet Symra sentetik ecza maddesi,6,03 gr Metamfetamin meddesi,1 adet pala isimli kesici alet,2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 4 adet fişek ele geçirdi. 

Şüpheli şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan gözaltına alınmış olup, Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol