Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

 Ayrıca söz konusu araçta bulunan 2 kişiye de uyuşturucu madde kullanmak suçundan gerekli işlemler yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında il genelinde uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yapıldı.

Çalışmalar sırasında şüpheli görülen bir araç durdurularak arama yapıldı. İlk aramada, bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan şahısların uyuşturucu maddeyi temin ettiği şüpheli ya da şüphelilerin tespiti yönünde Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan çalışmalar sonucunda; tespit edilen bir iş yerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, şüphelinin işyerinde ise 262 gr  Kubar Esrar maddesi ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak, işyerinde yakalanarak gözaltına alınan G.O. (31), isimli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem başlatılarak adli mercilere sevk edildi. Ayrıca, söz konusu şüpheli araç içerisinde bulunan E.S. (36), E.Y. (22) isimli şüpheliler hakkında da Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan gerekli işlemler yapıldı.  

Anahtar Kelimeler:
UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol