Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Uzun: "Elazığ İçin Elimden Ne Gerekiyorsa Yapacağım"

Geçtiğimiz gün basın toplantısında AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığını duyuran Hasan Uzun, Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz M.Nafiz Koca'yı ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

MİLLETVEKİLLİĞİ KOLTUĞUNA ULAŞMAK İÇİN, EPEY BİR YARIŞ VAR

Elazığ’ın tanınmış eğitimcilerinden ve aynı zamanda iş insanı olan Hasan Uzun, seçime ve aday adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.  

Kamuoyundan gelen talepler doğrultusunda Milletvekili Aday Adayı olduğunu ifade eden Uzun; "Hepimizin bildiği gibi şuanda seçim arifesindeyiz, ve bu seçimde Milletvekilliği koltuğuna ulaşmak için, epey bir yarış var, AK Partiye oldukça da bir yoğun müracaatlar devam ediyor, bende AK Parti Milletvekili aday adayı olarak, müracaatımı yaptım" dedi.

"GELECEĞE YÖNELİK ÇALIŞMALAR KONUSUNDA ÇOKÇA BİRİKİMİM VAR"

Hasan Uzun, AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığını duyurmasının en büyük sebebinin geleceğe yönelik çalışmalar konusunda oldukça birikiminin olduğunu aktararak; "Bu süreçte neden Milletvekili adayı oldum,  sorusuna şunu söyleyebilirim, Biz ömrümüzü okumakla, çalışmakla öğrenciler yetiştirmekle, STK'da insanlara yarar sağlamakla geçtiği için, bir çok şeyi başkalarından farklı görüyoruz.

Bu sürecin çok zor bir süreç olduğunu da 2018'den itibaren fark eden bir insanım.

Daha önceki çalışmalarımız da devlete ya da sosyal ortamlarda geleceğe yönelik çalışmaların, nasıl yapılacağına ve nasıl çözüleceği konusunda çokça birikimim oldu.

Bu seçime talip olmadan önce istişarelerimi yaptıktan sonra bu işe karar verdim" dedi.

"ELAZIĞ İÇİN ELİMDEN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM"

Hasan Uzun, AK Parti Elazığ Milletvekilliği seçimini kazanırsa Elazığ'ı bölgenin yıldızı yapacağını ve Türkiye'nin mevcut konumunu yukarı seviyeye çıkaracağını söyleyerek; "İnşallah rabbim nasip ederse ülkemiz ve milletimiz için özelliklede Elazığ'ı bölgenin yıldızı yapmak, ve birkaç yıl sonrada Türkiye'nin mevcut olan itibarını daha yukarıya  çıkarmak için, elimden geleni yapacağım.

Ben şunu da diyebilirim ki koltuğu Elazığ'a getirmek istiyorum, yani Elazığ'ın bu koltuğu yönetmesini istiyorum, çünkü problemleri çözme işi zor bir iş değildir, eğer işinizde samimiyseniz, gerçekten çözülmeyecek hiçbir şey yoktur inancındayım, bundan dolayı yola devam edeceğiz" dedi.

Bizde Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetesi olarak AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hasan Uzun'a ziyareti için teşekkür eder, seçim çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol