Öne Çıkanlar torba yasası İLHAN AYDININ ACI GÜNÜ Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01

Bu haber kez okundu.

Vali Ömer Toraman’ın Muharrem Ayı Mesajı

Vali Toraman; yayınladığı kutlama mesajında; “Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayını idrak edeceğimiz günlere ulaşmış bulunmaktayız. Birliğimiz ve dirliğimiz açısından büyük öneme sahip olan Muharrem ayı, aynı zamanda kâinatın efendisi Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) torunu Hz. Hüseyin’in ve Ehl-i Beyt mensuplarının Kerbela’da şehit edildiği, tüm Müslümanların gönlünde derin hüzünler bırakan elim olayların yaşandığı dönem olmuştur.”

* HZ. HÜSEYİN EFENDİMİZİ VE TÜM KERBELÂ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM.

“Müslümanların ortak hafızasında yer alan ve asırlardır yüreklerimizde acısını duyduğumuz Kerbelâ olayı, haksızlık ve zulüm karşısında onurlu bir duruşun timsalidir. Muharrem ayının ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; şehadetinin sene-i devriyesinde Peygamber Efendimizin sevgili torunu Hz. Hüseyin Efendimizi ve tüm Kerbelâ şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol