Öne Çıkanlar Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yardım Kolisi Dağıttı Ayakta Yolcu Yasaklandı Bakan Yardımcısı Şuay Alpaya Yeni Görev duğurganlık salgın sonrası için steril hale getiriliyor

Bu haber kez okundu.

Yanlış karar; Susmaz’ın itirazı sonucunda düzeltildi

2022 yılı Aralık ayı meclis toplantısında bir arazi üzerinde mecliste kabul edilen karar üç ay sonra MHP’li Meclis üyelerinin itirazı ile ret edildi. İmar komisyonu toplantısında AK Parti Meclis üyelerinin bir çoğunun toplantıya iştirak etmemesi dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayı Elazığ Belediyesi Meclis toplantısında eski belediye başkanı AKP'li Mücahit Yanılmaz döneminde Keban Belediye Başkanı AKP'li Fethiye Atlı'nın da ortağı olduğu ileri sürülen merkez Şahinkaya Mahallesi'ndeki Ada:5345 Parsel:7 nolu taşınmazın 25 metrelik yola cepheliyken yapılan şuyulandırmada başka bir yerde gösterildiği, durumu fark eden Atlı, hak mağduriyeti olduğu gerekçesiyle belediyeye dava açtığı öğrenilmiş, mevcut belediye yönetiminin ise mecliste AKP'li Atlı'nın davasından vazgeçmesi şartıyla aynı bölgeden yeşil alanı konut alanına çevirerek tahsis ettiğini gündeme getirmiştik.

BEHÇEY SUSMAZ; SUÇ İŞLİYORSUNUZ DEDİ

Elazığ Belediyesinin Ada:5345 Parsel:7 nolu taşınmaz konusu Mart Ayı meclis gündeminde yeniden görüşüldü. Bir vatandaşın itirazı sonucunda görüşülen madde hakkında MHP Meclis Üyesi Behçet Susmaz söz alarak Elazığ Belediyesinin tarihinde görülmemiş usulsüzlüğe imza attığını ifade ederek mahkemesi devam bir dosyanın meclisten onaylanmasının yasalara aykırı ve suç teşkil ettiğini söyledi.
MHP Meclis üyesi Behçet Susmaz’ın suç işliyorsunuz ifadesine rağmen oturumu yöneten Aydın Kara bu konuda vatandaşın sorunun çözdüklerini vurgulaması dikkat çekti.

Oturumu yöneten Kara, kararı meclis üyelerinin vermesi gerektiğini söyleyerek oylamaya sundu. İki defa tekrarlanan oylama mecliste ret olundu.

İmar komisyonu toplantısında AK Parti Meclis üyelerinin bir çoğunun toplantıya iştirak etmemesi dikkat çekti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol