Öne Çıkanlar Elazığ ziyaret elazığsonhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Yeni dönemin ilk ekonomi toplantısı sona erdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın katılımıyla gerçekleşen yılın ilk Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu.

"ENFLASYONLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ"

Toplantı sonrası açıklamalar yapan Yılmaz "Toplantıda ilgili kurumların sunumları sonrasında makro ekonomik görünüm ile bütçe detaylı değerlendirildi. Temel politika dökümanları konusunda çalışmalar gözden geçirilmiştir. Ekonomik Koordinasyon Kurulu'nun yeni döneme ilişkin esasları istişare edilmiştir" dedi.

YILMAZ EYLÜL AYINA İŞARET ETTİ

Dünyanın ve bölgemizin çeşitli meydan okumalarla karşı karşıya olduğu, zorluklar kadar fırsatların da ortaya çıktığı bir dönemdeyiz. İstikrar ve güven içinde güçlü liderlik, tutarlı politika setiyle zorlukları aşacağız. Enflasyonla mücadele konusunda etkin ve kararlı adımlar atacağız. 12. kalkınma planını ekim ayında Meclis'e sunmaya planlıyoruz. Eylül'de OVP ile kamu politikaları ve uygulamalarını gözden geçirecek ve kaynak tahsisini bu çerçevede yönlendireceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ekonomik yapımızı güçlendireceğiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol