Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

YENİ STAD KAPILARINI AÇTI! ELAZIĞ’DA TARİHİ GÜN!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığlı futbolseverlerin yıllardır hasretle beklediği Yeni Elazığ Atatürk Stadı hizmete açıldı. Bordo-Beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği Yeni Elazığ Atatürk Stadyumu’nda müsabaka öncesi Ak Parti İl Başkanı ve AKParti Milletvekili Adayları ortak bir basın açıklaması düzenlediler. Basın toplantısında ilk olarak konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren; bu büyük kompleksin Elazığ’a kazandırılmasından dolayı emeği gecen herkese teşekkür etti. AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise Elazığlıların yıllardır stadyum özlemi olduğu ve isteğine kavuştuğunu söylerken, AK Parti Elazığ 1’nci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş’de Elazığspor’un güzel yerlere geleceğini belirtti. AK Parti Elazığ 2’nci sıra Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı da  stadyumun başlangıç döneminden bugüne kadar yaşananlara değindi. AK Parti Elazığ 3’ncü sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı ise, “Beş Yıldızlı Stadına Elazığ’ımız Kavuştu” derken, AK Parti Elazığ 4’ncü sıra Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz’da stadyumun birlik ve beraberlikle içinde yapıldığını söyledi. AK Parti Elazığ 5’nci sıra Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ise  “Elazığspor taraftarına da şu cümleyi söylemek istiyorum güzel günler yakındır inşallah.” diye konuştu.

EREN: YAŞAYAN BİR STADYUM

Stadın yaşayan bir stadyum olduğunu söyleyen  Gençlik ve Spor İl Müdürü Samet Eren, emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Böyle bir büyük kompleksin Elazığ’a kazandırılmasından dolayı İl Müdürlüğü olarak şükranlarımızı arz ediyorum. Burası yaşayan bir stadyum. Çünkü burası yedi yirmi dört çocuklarımızın ve gençlerimizin antrenman yapacağı bir kompleks.  Hem depreme hem pandemiye rağmen hakikaten şehrimiz önemli bir kompleksi kazanmış oldu.” dedi.

MİLLİ SPORCULARIN ÇIKACAĞI BİR KOMPLEKS

Stadın Elazığ için büyük kazanım olduğunu kaydeden Eren, “Burada 10-15 yıl sonra özellikle milli sporcuların çıkacağı ve 15 günde bir de müsabakalar oynayacağı bir kompleks. İçerisinde 23 adet locamız var. Dükkanları var, işletmeleri var. Yan tarafında da büyük bir spor salonumuz var. Ben başta emeği geçen Bakanımız Sayın Doktor Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na bakanlık yetkililerine ve çok kıymetli AK Parti Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza, Belediye Başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum.” diye konuştu.

ŞERAFETTİN YILDIRIM: ELAZIĞSPOR’UN  ÇOK GÜZEL BAŞARILARI VAR

Elazığspor'a yıllarca hizmet ettiğini söyleyen AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise  yeni stadın Elazığ’ın simgesi olduğunu belirterek,  “Bugün gerçekten çok mutluyuz. Sevdamız olan Elazığspor kurulduğu günden bugüne kadar şanlı tarihinde çok güzel başarıları var. Uzun bir süredir de biz stat özlemiyle yanıp tutuşuyorduk. Hamdolsun, bugün kavuşmuş olduk. Sizlerin de bildiği gibi çok uzun süre Elazığspor'da yöneticilik yapmış bir kardeşiniz olarak Elazığspor'un marka değerini yakinen bilen yüreğimizle bileğimizle yıllarca hizmet etmişiz. Bizim gibi nice yöneticilere de hizmet ettiler. Elazığspor'u buralara kadar getirdik.” dedi.

ELAZIĞSPOR'UN YILLARCA BİR STAT ÖZLEMİ VARDI

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olmak üzere bakanlara ve emeği gecen herkese teşekkür eden Yıldırım;  “Bir fiziki mekandan stattan bahsediyoruz. Kolay olmadı. Öncelikle bunu Elazığ'ımıza ve Elazığsporumuza kazandıran başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlıklarımız, milletvekillerimiz , çok değerli bakanlık yetkilileri ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Elazığspor'un yıllarca bir stat özlemi vardı. İstek ve taleplerimiz Cumhurbaşkanımız tarafından karşılıksız bırakılmadı.” ifadelerini kullandı.

ELAZIĞSPORUMUZU YUKARI LİGLERE TAŞIYACAĞIZ

Elazığspor taraftarı, şehrin yöneticileri ve dinamikleriyle beraber Elazığspor’u  hakkettiği yere çıkartacaklarını dile getiren  Yıldırım; “Sizlerin de gördüğü gibi çok inanılmaz keyifli, güzel bir atmosfer. Artık bundan sonrası bize düşüyor. Taraftar gruplarımızla birlikte şehrin yöneticileri ve dinamikleriyle beraber Elazığsporumuz için elimizden gelen her desteği verip şu bulunduğu ligden çok daha yukarı liglere taşınması için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bizler siyasi profilleriz ama her şeyden önce bir Elazığlıyız, bir Elazığspor sevdalısıyız. Bundan hiç ödün vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Bizim gibi nice Elazığspor sevdalıları var. Ben bu stadımızın Elazığ'a, şehrimize, taraftar gruplarımıza, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tekrardan emeği geçen her bir kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar .” şeklinde konuştu.

EROL KELEŞ:  GURUR VE ONUR VERİCİ BİR GÜN

AK Parti Elazığ 1’nci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş de; 21 yıllık AK Parti  döneminde Türkiye’ye kazandırılan bir çok hizmet olduğunu kaydederek, “Bugün gurur ve onur verici bir gün yaşıyoruz. 21 yıllık AK Partili döneminde Türkiye'ye kazandırılan çok şeyler var. Bunlar özellikle altyapı, ulaşım, savunma sanayisi, enerji, sağlık, turizm konusunda ve Türkiye artık altyapı konusunda kendi kendine yetebilen bir ülke konumuna geldi. Daha sonraki süreçte 'Türkiye Yüz Yılı' dediğimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi daha ileri teknolojilere kucak açıyoruz.” dedi.

ELAZIĞSPORUMUZU EN GÜZEL YERLERE GELECEĞİNİ TEMENNİ EDİYORUM

 Elazığspor'un ve Elazığ’ın daha güzel yerlere geleceğini söyleyerek,  “Bu süreç içerisinde stadyumu şehrimize kazandırılmasında emeği olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanımıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Elazığsporumuz'a da başarılar diliyorum. Elazığsporumuzun ve Elazığ’ın çok daha güzel yerlere geleceğini temenni ediyorum.” diye konuştu. 

AÇIKKAPI: CUMHURBAŞKANIMIZ HER HİZMET VE YATIRIMDA ELAZIĞ’A DESTEK OLDU

 Stadyumun başlangıç dönemini anlatarak o günden bugüne yaşananlara değinen AK Parti Elazığ 2’nci sıra Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Bugün gerçekten çok mutluyum.  Emeği geçen herkese bakanlarımıza Sayın Cumhurbaşkanımıza her hizmet ve yatırımda Elazığ’a vermiş olduğu destekten dolayı ve Elazığ Atatürk Stadı'na vermiş olduğu destekten dolayı da yürekten teşekkür ediyorum. Elazığ gencimize, Elazığ evlatlarımıza hayırlı olsun.”   dedi.

NAZIRLI: BEŞ YILDIZLI STADINA ELAZIĞIMIZ KAVUŞTU

‘2002 yılında artık hiçbir şey eskisi olamayacak diyerek çıktığımız bu yolda bugün gerçekten de Elazığ'da artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını hep beraber görüyoruz.’ diye konuşan Ak Parti 3'üncü Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı ise, “Bugün bu gururu hep beraber yaşıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize ve Gençlik Spor Bakanlığımızın çalışanlarına ve Elazığ halkımıza çok teşekkür ediyorum. Beş yıldızlı otelimizden,  hastanemizden,  havalimanımızdan, beş yıldızlı okullarımızdan sonra beş yıldızlı stadına Elazığ'ımız kavuştu.” diye konuştu.

GURURLA MAÇLARIMIZI BURADA İZLEYECEĞİZ

Nazırlı, AK Parti iktidarının hayal ettiği her şeyi gerçekleştirdiğini Elazığspor’u  da hakkettiği yere çıkartıp destekleyeceklerini söyleyerek, “Burada bir hayal kurdum. Stattan içeriye girerken Allah nasip ederse Elazığ'ımızı, Elazığsporumuzu hakkettiği yere Avrupa kupalarında da destekleyeceğiz. Bu stadın yaklaşık 20 bin kişisiyle çok yüksek gür sesle, Elazığ'ımızı buradan destekleyeceğiz inşallah. Tezahürat yapacağız. Gururla maçlarımızı burada izleyeceğiz. O günleri de hayal ediyoruz. AK Parti iktidarının, AK Parti hükümeti hayal ettiği her şeyi gerçekleştirdi. Bugün 10 hedefimiz, 2013 yılında kurduğumuz, 2023 hedeflerini çok büyük oranda gerçekleştirdi iktidarımız. Elazığımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

YANILMAZ: BÜTÜN FEDAKÂRLIKLARI ANINDA YAPTIK

AK Parti Elazığ 4’ncü sıra Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz da Stadyumun başlangıcından bu güne kadar birlik ve beraberlikle yapıldığını ve yine  dönemin Belediye Başkanı olarak  tüm fedakarlıkları yaptıklarını dile getirerek, “Bugün hem heyecanlıyım, hem de duyguluyum. Belki bu işe başlanıldığında birçok insanın yapamazlar, bitiremezler. Elazığspor'a böyle bir stadyum kazandıramazlar dedikleri stadyumun bugün açılışını yapıyoruz. Biraz önce Ejder Açıkkapı Milletvekilimiz bu işin başlangıç dönemini anlattı .Esasında bugün karşımızda bir stadyum görüyorsak ve o stadyumun çimleri üzerinde isek bu öncelikle hükümetteki istikrar, akabinde de birlikte çalışma kültürünün ortaya konulduğunun bir sonucudur. Biz o gün Elazığ Belediye Başkanı olarak bu stadın yapımında imarla ilgili yapılması gereken değişiklikler, atılması gereken adımlar Elazığ Belediyesi olarak yapılması gereken bütün fedakarlıkları anında yaptık.” dedi. 

MAÇ YAPMANIN VE İZLEMENİN KEYFİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM DEDİK

Elazığspor’un en güzel şekilde maç yapacağı bir stadı kazandırdıklarını kaydeden Yanılmaz, “Elazığ'ımıza bir stat kazandıralım ve Elazığsporumuz sahaya çıktığında seyircilerimiz tribünlere oturduğunda böyle Türkiye'nin en güzel, en modern, en şık stadında maç yapmanın keyfini ve izlemenin keyfini hep birlikte yaşayalım dedik. Bugün bu ortamı yakaladık. Özellikle Elazığ'ımızın Elazığspor taraftarlarımızın bu isteklerine duyarsız kalmayan, ‘siz istiyorsanız ben de bunu yaparım’ diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kalbi şükranlarımızı ve minnettarlığımızı özellikle buradan belirtmek istiyorum. Yine dönemin  Gençlik Spor Bakanlığı'na özellikle teşekkür ediyorum ve ayrıca Gençlik Spor Bakanlığımızın yetkililerine, teknik elemanlarına ve buranın yapımında emek veren ve buranın bir an önce bitmesi için gayret eden yapımcı firma ve yetkililerine huzurlarınızdan çok teşekkür ediyorum.  Bir teşekkürü de Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün başta müdürümüz olmak üzere yetkililerine ediyorum. Onların denetimdeki kabiliyetleri, birlikte çalışma  kültürleri bugün bize Elazığspor'umuzun en güzel şekilde maç yapacağı böyle bir stadı kazandırdı.” diye konuştu.

ELAZIĞSPOR HIZLI BİR ŞEKİLDE SÜPER LİG'E ÇIKACAK

“Biz bu stat da Süper Lig takımlarıyla birlikte Elazığspor'umuzun yapmış olduğu maçları izlemenin keyfini ve mutluluğunu yaşayacağız.” diye konuşan Yanılmaz,  "Çok değerli kardeşlerim ve Elazığspor taraftarlarının bilesiniz ki bugün Elazığspor'un bulunduğu yerden elbette hiçbirimiz memnun değiliz. Ancak bu stadın açılışındaki heyecanımız, bu stadın açılışındaki dinamizmimiz inanıyorum ki Elazığspor'a yansıyacak ve Elazığspor hızlı bir şekilde Süper Lig'e çıkacak.” ifadelerini kullandı.

ELAZIĞSPORDA  ASLA GERİ DURMAYACAĞIZ

Elazığspor’a her zaman destek olduklarını bundan sonraki süreçlerde yanında olacaklarının sözünü veren Yanılmaz,  “Mücahit Yanılmaz olarak, bir tekvando antrenörü olarak sporun içinden gelen biri olarak Elazığspor adına dün hangi adımları attıysak, bu adımları atarken hangi iradeyi ortaya koyduysak yeri geldiğinde hangi bedeli ödediysek bıkmadan, usanmadan yarın da aynı adımları atacağız. Aynı iradeyi ortaya koyacağız ve yeri geldiğinde bedel ödemeden asla geri durmayacağız. Bunu da bu vesileyle ben bütün Elazığspor taraftarlarına, gençliğimize, Elazığ'ımıza buradan söylemek istiyorum. Tekraren böyle güzel bir stadı, Elazığ'ımıza kazandırmada emeği geçen önceki dönem milletvekillerimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum ve tekrardan Cumhurbaşkanımıza, Elazığ'ımızdan minnettarlığımızı belirtiyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Allah'a emanet olunuz.” dedi. 

ÖZ: ONURUN VE GURURUN BİR ARADA YAŞADI BİR AN

AK Parti Elazığ 5’nci sıra Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ise bugünün tarihi bir gün olduğunu dile getirerek,  “Bugün, bizim için çok büyük bir onuru, gururu bir arada yaşadığımız bir an, bir tarih. Çocukluk aşkımız olan, ilk göz ağrımız olan, tribünlerinde büyüdüğüm, altyapısında, formasını terlettiğim şanlı Elazığsporumuzun bugün tekrardan yeni stadın açılmasından dolayı çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Malumunuz hem AK Parti milletvekili adayı olarak hem de Elazığspor ikinci başkanı olarak bugün bu açılışta birkaç hususu da söylemek istiyorum.” dedi.

ÇOK CİDDİ ÇALIŞMALARDA BULUNDUK

 Öz, Elazığspor için ciddi çalışmalar yaptıklarını anlatarak şu ifadelere kullandı,  “Özellikle Elazığspor yönetimine 25  tane aslan gibi genç arkadaşımızla geldiğimiz andan itibaren başta kulüp başkanımız Serkan Çayır, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ve siyasi büyüklerimizle beraber ilk başta kulübün borcunu azaltmaya yönelik, daha sonra transfer tahtasının açılmasına yönelik çok ciddi çalışmalarda bulunduk. Akabinde hem borcu kısmen azalttık, hem transfer tahtamızı açtık, hem stadın yapılmasıyla ilgili o dönem işlerin hızlanması için  gerekli iradeyi ortaya koyup büyük bir emek ve özveride bulunduk.” diye konuştu.

ELAZIĞSPOR TARAFTARINDAN RİCAM BİZLERE İNANSINLAR

Stat da nice şampiyonlukların kutlanacağını kaydeden Öz,  “Benim özellikle şanlı Elazığspor taraftarından ricam bizlere inansınlar. Bizlere güvensinler burada gerçekten bu şehri seven, bu şehri de emek veren 5 tane milletvekili adayı büyüğüm var. Allah'ın izniyle çok güzel işler yapacağız. Elazığsporumuzu çok seven Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'yla beraber Serkan Çayır ve 25  tane aslan gibi genç kardeşimle beraber inşallah çok kısa bir sürede Süper Lig'de burada nice şampiyonlukları kutlayacağımızı da belirtmek istiyorum.” dedi.

GÜZEL GÜNLER YAKINDIR İNŞALLAH

Stadın yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Öz, “Bizlere hiçbir noktada duyarsız kalmayan ve her noktada yanımızda dimdik duran başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere dönemin 2 tane spor bakanı olmak üzere ve o dönem büyük emeği bulunan gerek siyasi büyüklerim; kıymetli büyüğüm Ejder Açıkkapı, kıymetli büyüğüm Mücahit Yanılmaz olmak üzere kıymetli Gençlik Spor İl Müdürüm, Abdul Samet Eren'e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şanlı Elazığspor taraftarına da şu cümleyi söylemek istiyorum güzel günler yakındır inşallah. Bu statta nice şampiyonlukları kutlayacağımız günler yakındır inşallah. Yeni stadımızın da hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol