Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı gayrimenkul  elazığspor tff

Bu haber kez okundu.

Yeniden Refah Partisi, Sivrice İlçe Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe binasında yapılan toplantıya; Ankara İl Başkanı Mustafa YanılmazElazığ İl Başkanı Ömer Ateş ve teşkilat mensupları katıldı.

Yeniden Refah Partisi Sivrice İlçe Başkanı Güven Yıldız, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere güçlü şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Ankara il başkanı Mustafa Yanılmaz, partilerinin paylaşımda, yönetimde ve yargıda adalet anlayışı ile siyaset yapıldığını söyledi.

Yanılmaz, yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ ve Türkiye’yi yeniden Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştıracaklarını belirterek: “bütün Türkiye’nin genelinde olduğu gibi buralarda da bizim eksiğimiz yönetimde adaleti ve paylaşımda adaleti sağlayamayışımız. Biz buralara evet ittifak ile geldik, siyasetimizin temeli doğruya doğru yanlışa yanlıştır. Buradan hareketle bizler örnek bir teşkilat olacağız ve arkasından yerel seçimlerde buradan belediye başkanlığını kazanıp örnek hizmetler yapacağız.” dedi.

Partilerinin sadece seçimlerde değil her zaman sahada olduğunu ifade eden Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, yerel seçimlerde Sivrice İlçesinden zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyleyerek: “Sivrice sahipsiz değildir. Sivrice Yeniden Refah için önemlidir, sivrice halkı bizler için değerlidir ve özeldir. İnşallah mahalli idareler seçimlerinde Sivrice’yi kazanarak yaz kış turizmini ve saklı güzelliklerini ortaya çıkartıp milli görüş belediyeciliğinden hak ettiği hizmeti alacaktır.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol