Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Yıldırım, Adalet Personeli  100. Yıl Etkinliğine Katıldı

Adalet Bakanlığı tarafından Elazığ’da düzenlenen Adalet Personeli 100. Yıl  Etkinliklerin açılışını, Ceza Ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım gerçekleştirdi.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım önderliğinde anlamlı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım’ın girişimleriyle, Adalet Bakanlığı tarafından Elazığ’da düzenlenen “Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri” coşkuyla gerçekleşti.

Etkinliğe, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe, Adalet Bakanlığı bürokratları ve çok sayıda davetliler katıldı.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Elazığ Adliyesi’nde fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılan serginin gezilmesinin ardından adalet personeli tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi izlendi.

Ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz aylarda Elazığ Baro Başkanlığına seçilen Melih Efe’yi ziyaret eden Enis Yavuz Yıldırım, Efe’ye yeni görevinde başarılar diledi. Daha sonra ise Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit’i ziyaret etti.




"CUMHURİYETİN KURULUŞUNUN YÜZÜNCÜ YILINA ULAŞMANIN COŞKUSU"

“Adalet Personeli” çatısı altında etkinliklerle ilgili açıklama yapan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, yapılan etkinliğin Cumhuriyetin kuruluşunun Yüzüncü yılına ulaşmanın coşkusu ve heyecanı ile bir araya geldiklerini belirterek  “Adalet Bakanlığı olarak, Adalet Bakanlığı personeliyle birlikte Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında personelimizi bir araya getirdiğimiz, dayanışma içerisinde, kaynaşma içerisinde sosyal etkinliklerde bir araya getirdiğimiz bu etkinliğin ilk organize edilmiş ayağı için Elazığ’dayız." Dedi.

"PERSONELLERİN KENDİ YETENEKLERİNE ZEMİN HAZIRLIYORUZ"

Yaklaşık 160 bine varan personelin insan kaynakları anlamında güçlü bir niteliğe sahip olduğunu söyleyen Genel Müdür Yıldırım ,"Personelimizin yapılan 100. Yıl etkinlikleri faaliyetinde niteliklerini, yeteneklerini ön plana çıkarmış oluyoruz. Personelimizin bir anlamda kendi yeteneklerini sergilemelerine müsaade etmiş, buna zemin hazırlamış oluyoruz. Elbette bunların ortak faydası da hakikatten çok zor bir görevi ifa ediyor. Gerek Adliye personeli gerek Ceza İnfaz Koruma personelinin bu zorlukların arasında böyle bir sosyal etkinlikle biraz mola vermiş oluyoruz.” Dedi.

"ÇÖZÜM NOKTASINDA ARACI OLMAK İÇİN  BURADAYIZ"

Genel Müdür Yıldırım, 100. Yılı etkinlikleri kapsamında personelleri bir araya getirdiklerini ve sorun ve çözümü noktasında Elazığ'a geldiklerini belirterek; "Genel müdürlüğümüzden, bakanlığımızdan, personel genel müdürlüğünden gelen bürokratlarla personelimizi bir araya getirerek dertleşmeye fırsat vermek, hemhal olmak, onlarla sohbet etmek, sorunlarını yerinde görmek ve dolayısıyla bu vesile ile bu kadar yoğun işlerin arasında hem personelimizle birlikte sosyal bir zaman geçirmek hem de yerinde sorunlarını görüp bunları bakanlığımıza taşımak ve çözüm noktasında aracı olmak için bizlerde buradayız” diye konuştu.


 



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol