Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi seçim 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

Yıldırım’a Türkiye Bilişim Derneği’nden Ödül

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen ve kamu projelerinin tanıtılması, çalışanların motivasyonun artırılması amacıyla Türkiye Bilişim Ödülleri etkinliği düzenleniyor. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ve teması “Kamuda Bilişimle Dönüşün” olarak belirlenen etkinliğe Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Akıllı Teknolojilerin Ceza İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu projesiyle katıldı.

50’ye yakın proje arasından finale kalan ACEP, çevrimiçi olarak 81 il Teknokentlerinde bulunan görevlilerin katıldığı oylamada Türkiye “Bilişim Ödülleri Kamudan Vatandaşa e- hizmet” kategorisinde birinciliğe layık görüldü. Birincilik ödülü düzenlenen etkinlikte, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım’a takdim edildi.

ACEP, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından çağdaş infaz anlayışı doğrultusunda ceza infaz kurumları ile hükümlü ve tutukluların teknolojik gelişmelerden faydalandırılması, iş ve işlemleri etkin yürütülmesi ve şeffaf yönetim ilkesi doğrultusunda hayata geçirildi. ACEP projesi daha önce, cezaların infazı alanında dünyanın en geniş çaplı kuruluşu olma özelliği taşıyan Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Birliği (ICPA) tarafından, 2022 yılı Ekim ayında, ABD’nin Orlando şehrinde yaklaşık 75 ülkeden 600 katılımcının bir araya geldiği yıllık kongrede, “Yeniden Suç İşlemenin Önlenmesi” kategorisinde en iyi proje seçilerek ‘Mükemmeliyet Ödülü’ne layık görülmüştü. HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol