Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi seçim 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

Yine Hasancan Yine Rezalet!

Youtube kanalından, yayınlamış olduğu "KONUŞANLAR" adlı programın'da konuk aldığı bir yarışmacının Hasan Can Kaya ne mezunusun sorusuna öğrencinin verdiği cevaptan dolayı program sunucusu Hasan Can Kaya Fırat Üniversitesini davranışları ile küçümsedi.

Koca: Elazığ hafife alınamaz

Konu ile ilgili açıklama yapan Elazığ Basın Medya Cemiyeti Başkanı ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmen M. Nafiz Koca,sosyal medya hesabından Fırat Üniversitesini küçümseyen Hasan Can Kaya'ya sözleri ile tepki göstererek yetkilileri göreve çağırdı

Nafiz Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Birilerinin şu şovmene her şeyin hafife alınabileceğini ama eğitimli ve kadim bir kültüre sahip olan aziz şehir Elazığ’ın hafife alınmayacağını hatırlatması lazım. Özellikle de Fırat Üniversitesi yönetimi Bilgisayar Mühendisliği ile alakalı başarı hikayelerini cevap olarak yayınlamalı ve Hasan Can denilen adamı gülünç duruma düşürmeli. "

Sesiz Kalmayalım...

Günışığı gazetesi olarak Elazığlıları üzen bu davranışa, başta Fırat üniversitesi olmak üzere, siyasilerin ve idarecilerin duyarsız kalmayacaklarını ümit ediyor, yetkilileri göreve davet ediyoruz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol