Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ google BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ a ya son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber kez okundu.

YKS Adayları Bu habere Dikkat!

17-18 Haziran'da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı  için Elazığ Kurs Der Başkanı Veli Aksu, öğrencilere ve ebeveynlerine önemli uyarılarda bulundu.

 YORUMLAMAYIN BUNUN CEVABINI İSTEMEYİN

Ebeveynlerin sınava götürürken öğrencileriyle sınavla ilgili konuşmalarının doğru olmadığın söyleyen  Aksu: “Öğrencilerimiz sınava girdiklerinde TYT sınavından sonra öğrenciden sınavınız nasıl geçti gibi yorumlamayın bunun cevabını istemeyin. Sınava götürürken sınavla ilgili konuşmayın normal bir yolculuk geçirin. Bu yıl deprem bölgesinden dolayı ilimizde bir öğrenci yoğunluğu var bu yüzden trafikte yoğunluk olabilir. Bu yüzden yarım saat erkenden yola çıkmalarını öneriyorum.” Dedi.

  YKS’YE OLAN YOĞUNLUK KORKUTMASIN

Öğrencilere bir sınav provası yapmalarını öneren Aksu, “YKS’ye olan yoğunluk sizleri korkutmasın son sınıftan müracat eden öğrenci sayısı yaklaşık 886 bin öğrenci. Biliyorsunuz YKS’de iyi yerlere giren derece çıkaran öğrenciler 12. Sınıf öğrencileri 1 milyonun altında. Dolayısıyla yoğunluk sizleri korkutmasın. Özellikle yarın için bir sınav provası yapmanızı öneriyorum. Sabah kalkınca sınav günüymüş gibi bir prova yapabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol