Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

Yolcu Otobüsüne Uyuşturucu Operasyonu

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığ Emniyet Müdürlüğü zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Bu kapsamda bir yolcu otobüsüne gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili 2 kişi göz altına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı analiz çalışmasında G.B  ve A.E isimli şahısların Doğu illerinden Batı illerine giden otobüslerde uyuşturucu madde getireceği bilgisi alındı. Alınan bilgi üzerine şahısların gelmiş olduğu yolcu otobüsü tespit edildi ve uygulama noktasında otobüs durduruldu. Yapılan bagaj aramasında 676 gr uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddenin bulunması üzerine G.B ve A.E isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve sevkiyatının engellenmesine yönelik, 04.09.2023 günü Doğu illerinden Batı illerine giden otobüslerde yapılan çalışmalarda;  G.B (20 – 1 Adet Kaydı Mevcut), A.E. (24 - 2 Adet Kaydı Mevcut) İsimli şahısların yapılan bagaj aramasında; 676 gr uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında gerekli yasal işlemlere başlanılmıştır.”denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol