Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığ haber 2023 ELAZIĞ YILI İLAN EDİLSİN

Bu haber kez okundu.

Yüzme Müsabakaları Sona Erdi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Tabi, geçtiğimiz sezon Elazığ’ı Şampiyona Şehri olarak nitelendirdik. Bunu söylerken hakikaten Elazığ da 6 Türkiye şampiyonluğu, 4 Türkiye finali ve 12 Grup Şampiyonasıyla Yirminin üzerinde müsabakayı gerçekleştirmiştik.

Bu sezonda malumunuz Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremden dolayı depremzede illerimiz ligden çekildi, takımlar katılmadı vefat eden sporcularımız antrenörlerimiz oldu, bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Şehrimiz için güzel bir organizasyon oldu, Harput’ta başlayan saygı yürüyüşü ile başlayan müsabakalar, son kulaçların atılmasıyla da sona erdi ve illerimizi memleketlerine uğurladık. Ben bu bağlamda organizasyonda gayret gösteren çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, müsabakalar da dereceye giren sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum, dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol