Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

“Zorlu Bir Mücadele Bizi Bekliyor!”

Entegre Solar Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, ligde rahat bir konuma gelmek için önümüzdeki maçların büyük önem taşıdığını belirtti.

* LİGDE HER MAÇIN ZORLU OLACAĞINI BİLİYORUZ

Ligin hafta sonunda oynanacak maçlar ile yeniden başlayacağını belirten ES Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş; “Hafta sonunda oynayacağımız İDAŞ Çatalcaspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Baktığımızda rakibimiz bizden 2 puan önde. Biz bu maçı kazandığımız zaman rakibimizi geçecek ve daha üst sıralara çıkacağız. Ligde her maçın zorlu olacağını biliyoruz. Amacımız bu hafta ile birlikte bir seri yakalamak ve bunun sonucunda alt sıralar ile aramızdaki puan farkını açarak sıkıntısız bir konuma gelmek, üstteki takımlar ile aramızda ki puan farkını kapatarak son haftalara farklı hedeflere yönelmek için girmek istiyoruz.” dedi.

*ALTERNATİFLİ BİR KADRO OLUŞTURDUK.

Deneyimli ve genç oyuncular ile arzu ettikleri bir kadro oluşturduklarını ifade eden Tutaş; “Tabi ki kolay olmayacak. Zorlu bir mücadelenin bizi beklediğini biliyoruz. Ancak tüm birimlerimiz ile buna hazırız. Futbolcularımız da bu düşüncemizi gerçekleştirmek adına hazırlık yapıyorlar. Transfer tahtasının açılması ile kadromuza ihtiyaç duyduğu mevkiler için yaptığımız takviyeler ile alternatifli bir kadro oluşturduk. Deneyimli ve genç oyuncular ile arzu ettiğimiz bir kadro oluşturduk. Bunun da karşılığını ligde almaya başlayacağız.” dedi.

Bordo Beyazlı temsilcimiz 4 Mart Cumartesi günü oynayacağı İDAŞ Çatalcaspor maçının hazırlıklarını Perşembe günü yapacağı idmanla devam ettirecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol