Başlıktan hangileriniz ne demek istediğimi sanırım anladınız…

Türkçesi: “Piçliğinize verdim” demek.

Yazının içeriğini okuyunca Milletvekili MRN’de bunun tam bir piçlik olduğunu anlayacak zaten.

Tabi ki yapılan yorumlarla kimlerin gazına geldiğini de…

Malum, Sevgili MRN’nin mantığı farklı işliyor.

Radyoyu kapatınca şarkının yarım kalacağını sanıyor.

Zat-i alileri ile ilgili eksiklikleri ve arızalarını dile getirdiğimiz için hem Günışığı hem de Yeni Ufuk Gazeteleri ile birlikte bu yayın organlarında görevli olan herkesi sosyal medya hesaplarından engellemişti.

En doğal hakkıdır, engelleyebilir.

Ancak kendisi engelledi diye biz kendisiyle alakalı haber ve yorumları kesecek değiliz.

Öyle de yapıyoruz zaten.

Haksızlık yapmadan, hakkına girmeden ve kendisi gibi yalan yanlış ithamlarda bulunmadan.

Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde de yine kendisiyle alakalı gazetemiz yazı işleri müdürü imzasıyla bir haber çıktı Günışığı’nda.

Haberin içeriği kendisinin milletin ekonomik durumundan sanki haberi yokmuş gibi ekranlarda her şeyi güllük gülistanlık göstermesiyle alakalı idi.

Haberin hemen ardından Hazret, yeni adıyla X olan Twetter hesabından şöyle bir paylaşım yapmış ve gazetemizi ısmarlama haber yapmakla itham etmiş, yayınlarımızı şehirde negatif hava oluşturmakla suçlamıştı.

Ardından yine o meşhur notunu düşmüş; çatlasanız da patlasanız da para vermeyeceğim demişti.

Bu paylaşımlarına her ne kadar bıyık altından gülsek de o meşhur darb-ı meselde anlatılan mahallenin piçleri yerinde durmamış MRN’nın bizlerle alakalı paylaşımlarını Whatsap üzerinden şahsıma ileterek altına da sin-kaflı cümlelerle bir şeyler yazmıştı.

MRN tarafından engelli olmayan bir arkadaşımıza rica edip hem MRN’nin paylaşımının hem de altındaki yorumların ekranlarını bize iletmesini rica ettik.

Aman Allah’ım yorumlarda kimler var kimler…

Devletin resmi kurumlarında el etek öperek iş sahibi olanlar mı dersin, Gençlik Spor İl Müdürlüğünde çalışan kadın güvenlik görevlileri mi dersin, Eğitim-Bir Sendikasının kerameti kendinden menkul kadın temsilcileri mi dersin, AK Parti Elazığ Kadın Kollarında sözde yöneticilik yapanlar mı dersin; kimi ararsanız var.

AK Partiyle bilvesile temaslı bu şahıslar.

Bunlara sözüm yok, ekmeklerini veren bir partinin mensupları ya da o partinin arka bahçesinin sakinleri çünkü.

Sözüm de başlığımda ki hitabım da onlara değil.

Bunların haricinde nasıl olsa MRN, Nafiz Koca ve gazete mensuplarını engellemiş, onların hiç biri yorumları göremez mantığında olup da yorum yapan alçak, şerefsiz ve neseb-i gayri sahihler.

Üç kişiyi tespit edebildik.

Bu üç kişi bana, sosyal medya mesaj kutusu ve whatsapp üzerinden MRN’nin paylaşımının ekranlarını atıp MRN’ye sin-kaflı cümleler kuran ve MRN’nın paylaşımının altında da ona gaz verip bizi itibarsızlaştırmaya çalışan soysuzlardı.

Üstelik de AK Partiye yalakalıkta sınır tanımayan ve de Elazığ Belediyesinde işe gitmeden maaş alanlardı.

Bu tür şahsiyet yoksunlarını isim verip rezil rüsva etmek; “fasık’ın fıskını ifşa etmekte sakınca yoktur.” Nebevi tavsiyesine girer ama serde ekmeğiyle oynamak ve çoluk çocuklarının rızkına sebep olmak olduğu için sadece Allah’a havale ediyorum.

Hani hep deriz ya itin hayrı olmasa da sahibinin hatırı vardır diye.

Bu itlerin sahibi de ne yazık ki saygı duyduğumuz kişiler.

İt itliğini yaptı ama bizim de mi hatırımız yoktu derler.

Dolayısıyla bu itlere diyeceğimiz şudur: insanlıktan nasibinizi almamış, bazı değerlerden yoksun olabilirsiniz, acemi nalbant gibi kah nalına, kah mıhına vurmayı bir maharet zannedebilirsiniz ama şunu unutmayın: bu davranışınız karakterinize karakterinizden de çoluk çocuklarınıza sirayet eder, nesebiniz gibi nesliniz de bozulur. 

Siyasetçi ve gazeteci arasındaki gerilimi körükleme alçaklığınızda bulunmanız ile ilgili sevgili Milletvekili belki sizi affeder ama tekrarında, ailenize olan saygımız da geçersiz akçe olur bilin istedim.

Bu ahlaksız davranışınızı şimdilik, neseb-i gayri sahihliğinize veriyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol