Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

36 MAÇ OYNANDI ZEMİN BOZULMADI

İlimizin 3. Ligdeki takımları bu sahada sayısız idman yaptı ancak stadın zemininde en küçük bozulma yaşanmadı.

Doğukent Hıdır Bilek Stadı Zemin Sorumlusu Mustafa Atagün, yazın sıcağında, kışın karında soğuğunda ve özellikle ısının eksi 20-25 derecelere düştüğü ortamlarda zeminin bakımını en iyi şekilde yaparak zeminin sürekli müsabaka oynanmaya hazır halde tuttu.Zemin ile ilgili olarak her an gerekli bakımı ve ilgiyi gösteren Mustafa Atagün; ” Bilindiği gibi Atatürk stadı yıkıldı ve Doğukent stadı yapıldı. Bu stadın ilimizin 3. Ligdeki takımların maçlarını oynaması için her an maçlara hazır olması için gece gündüz demedim ve gerekli tüm bakımlarını yaptım. Sonuçta 36 resmi müsabaka oynandı, takımlarımız burada idmanlarını yaptı. Sonuçta üzmedik üzülmedik. Ben işimi iyi ve doğru yaptım takımlarımız ligdeki mücadelesinde şehrimizin yüzünü güldürdü.

Yeni stadın yapımı tamamlanmak üzere. Zemini de hazırlayacağız. Artık yeni sezonda maçlarımızı yeni statta oynanacak. Ben de yeni stadımızın zeminini yeni sezona hazırlamak adına gerekli çalışmaları yapacağım.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol