Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Bu haber kez okundu.

BOCCE PROFESYONEL LİGLERDE

Elazığ Gençlik İl Müdürü Abdulsamet EREN yapmış olduğu açıklamada; İlimizde açık yada kapalı bir sahaya sahip olmaması nedeniyle sporcularımız antrenmanlarını yapamıyorlardı.

Elazığ Belediyesi'nin destekleriyle başta Şahin ŞERİFOĞULLARI başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız, sahamızın asfaltının dökülmesiyle sahamızın yapımına başladık.

Kıș şartlarında çocuklarımız antremanları yapabilmeleri için olimpik yüzme havuzunun altında kapalı bir bocce sahası yaptık.

Çocuklarımızın gerek antrenman malzemeleri gerekse konaklama müsabakalarda karşılaşabileceği tüm güçlükleri en aza indirip sürekli yanlarında olmaya çalıştık.Tabi bu çalışma ve özveriyle birlikte boccede zaman zaman sizlerde takip ediyorsunuz önemli başarılar geliyor.

Başarılarının yanında şu anda milli takım havuzuna 5 tane milli sporcumuz var yine bocce takımımızın ikinci lige yükselmesiyle birlikte hakikaten profesyonel liglerdeki sayımızı artırıyoruz.

Sizlerin de takip ettiği gibi daha önce Hentbol ve hem kız hem erkek yakınlarında 2. Lig de mücadele ediyorduk şimdide bocce takımımızın ikinci ligde olması Gençlik Spor Kulübü ve Gençlik Merkezi kulübümüzün büyük bir başarısıdır.

Biz kurumsal olarak profesyonel liglerde gerçekten birçok takımla mücadele etmemiz çok zor ,çünkü birçok takımımızın farklı liglerde mücadele vermekteler.

Dolayısıyla kurum olarak bu kadar çok sporcu ve liglerde mücadele etmek çok zor ama biz bu gayreti göstereceğiz.Yeter ki çocuklarımız bir yerlere gelsin ilin sporu istenilen yere gelsin.

Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz siz değerli basın mensuplarımıza ve bize destek olan tüm herkese şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BOCCE PROFESYONEL LİGLERDE

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol