Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Dereceler Peş Peşe Geldi.

Antalya’nın Kemer ilçesinde 8-11 Nisan tarihleri arası yapılan 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonası’na sporcular sıkı bir şekilde hazırlanarak dereceleride beraberinde getirdiler.

Elazığ takımı, organizasyona 25’e yakın sporcu ile katılım sağladı. KickBoks Milli Takım Antrenörü ve Elazığ İl Temsilcisi Abdullah Alan ; Her yıl olduğu gibi inşallah yine milli takımımıza sporcu vereceğiz.

Ben Elazığ’ın her konuda olduğu gibi bu branşta da başarılı olduğunu biliyorum.

Sporcularımın yetenekli olduğunu biliyorum. İnşallah başarılı olacağımızı düşünüyorum. Pandemi sürecinde antrenmanlarımızı sıkı bir şekilde devam ettirdik, tabii ki kurallara uyarak. Gruplar halinde antrenmanlarımızı sürekli yaptırdık.

Benim sporcularım hazır değil diyemem. Zımba gibi hepsi hazır, dedi. İl Müdürü Abdulsamet Eren; öncelikle Kulüp antrenörümüz Abdullah Alan ve sporcularımızı yürekten kutluyorum. Emeğinin karşılığında alınan derecelerle daha da mutlu olduk.

Biz elimizden geldiğince imkanlarımız dahilinde sporcularımıza gereken desteği sağlıyoruz ve karşılığını da derecelerle almak bizleri daha mutlu ediyor ve şevklendiriyor.

İnşallah desteğimiz bundan sonra da devam edecek çocuklarımızın gençlerimizim dereceleriyle gururlanacağız.

Bu bağlamda da Avrupa Şampiyonlarımızı yürekten kutluyor, başarılar diliyorum.

Başarınız daim olsun, yolunuz açık olsun Gençler.

Dedi Derece Alan Sporcular; Kerem Ergin 1.

Anahtar Kelimeler:
Dereceler Peş Peşe Geldi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol