Öne Çıkanlar teşekkür GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ

Bu haber kez okundu.

EBK, 8'de 8 Yaptı

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu"nda namağlup lider durumda bulunan Elazığ Basketbol Kulübü Kadın Basketbol Takımımız Ligin 8.Hafta Müsabakası'nda deplasmanda  karşılaştığı Atlas Tigers'ı da mağlup ederek liderliğini sürdürdü…

6 Takımın mücadele ettiği Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu'nun 8.Haftası'nda Cumartesi günü Menderes Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayan karşılaşmada Temsilcimiz rakibini 12 sayı farkla79-67  mağlup etmeyi başardı.

Bordo beyazlı temsilcimiz maçın ilk periyodu 20-12 önde tamamladı.2. Periyot da rakibinin 21-20’lik üstünlüğüne rağmen ilk yarıyı 40-33 önde tamamladı.3. periyotda temsilcimiz Elazığ Basketbol 20-9’luk üstünlükle arayı açarken, skor 60-42 oldu. Son periyot da ev sahibi Atlas Tigers’in 25-19’luk üstünlüğü maçı çevirmesine yetmedi ve karşılaşma 79-67 Elazığ Basketbol’un galibiyetiyle sona erdi.

Aldığı bu galibiyetle zirveyi kaptırmayan Temsilcimiz Elazığ Basketbol Kulübü 9.Hafta Müsabakası'nda deplasmanda en yakın takipçisi Giresun Belediye'nin konuğu olacak.

Anahtar Kelimeler:
EBK8de 8 Yaptı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol