Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

'Elazığ'da büyük potansiyel var"

Elazığspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Cafer Aydın, ilk açıklamasını yaptı.

Bordo-Beyazlı ekibimizin her konuda anlaşma sağladığı tecrübeli teknik adam öğlen saatlerinde tarifeli İstanbul uçağı ile ilimize gelerek Elazığspor Tesisleri’ne geçti. Başkan Selçuk Öztürk ve Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş ile son detayları görüşerek el sıkışan Cafer Aydın, daha sonra takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıktı.


Açıklamalarda bulunan Elazığspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Cafer Aydın, öncelikli hedefinin takımı ligde tutmak olduğunu ifade ederek Kırmızı Grubu iyi tanıdığını ve bunun da kendisi için büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Cafer Aydın açıklamasının devamında; ‘‘Elazığ’da büyük bir potansiyel var tabi gönül isterdi ki daha iyi bir şartlarda Elazığ’da çalışalım ama şuan ki konumda 10 tane final maçı oynayacağız.

Küme düşme hattından ne kadar çabuk kurtulursak, son haftalara ne kadar rahat girersek bizim için o kadar iyi.

Ligde bulunan takımlar arasında çok fazla fark yok sadece bazı takımlarda oyuncu farkı var birde oturmuş kadrolar var ama genelde takımlardaki oyuncu kalitesi aynı.

Dediğim gibi takımlar arasında çok fark yok o gün maçta kim daha çok isteyip coşkulu ister ise o kazanıyor ve puan alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol