Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Elazığlı sporcu Buğra Keskin Altın Madalya kazandı

Vücut geliştirme sporcusu Elazığlı Buğra Keskin, Rusya da düzenlenen şampiyonada ülkemize altın, Ukrayna da düzenlenen şampiyonada ise Gümüş madalya kazandırdı.

Mayıs ayında Rusya’nın Kaliningrad şehrinde düzenlenen, dünyanın en iyi vücut geliştirmemelerinin katıldığı, NPC World Wide Oksana Grishina Classic yarışmasında Klasik Fizik sikletinde yarışan Elazığlı  sporcumuz Buğra Keskin, ülkemize altın madalya kazandırdı.

Pandemi dolayısıyla 1.5 yıldır uluslararası arenalarda yarışamayan Buğra Keskin bu süreçte yaptığı antrenmanlara devam ederek, şampiyonluk için engel tanımadan çalıştı.

Geçmişte Avrupa’da birçok başarısı olan, Rusya’da düzenlenen yarışmada birinciliği kazanan sporcumuz Buğra Keskin, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve ülkemize bir gümüş madalya daha getirdi.  

13 Haziran 2021’de Ukrayna’da gerçekleşen NPC World Wide VL classic yarışmasında Buğra Keskin Altın ülkemize gümüş madalya kazandırdı.

Başarılarım devam edecek

Bugüne kadar birçok şampiyonada Altın ve Gümüş madalya kazandığını belirten Elazığlı sporcu Buğra Keskin” Bu spor dalında bugüne kadar birçok kez Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ülkeme Altın ve Gümüş madalya kazandırdım.

Son iki yılda Pandemi nedeniyle  bu şampiyonalara ara verilmişti.

Ben çalışmalarımı ara vermeden sürdürdüm.

Bu yıl şampiyonalar yeniden yapılmaya başlayınca bende bu şampiyonalarda ülkemiz temsil etmeye başladım.

Önce Rusya’da ki şampiyonada ülkeme Altın madalya kazandırdım.

Ardında da Ukrayna da Gümüş madalya kazandırdım.

Bu madalyalar tabiki beni mutlu etti.

Ancak ülkemize madalya kazandırmak beni çok daha mutlu etti.Bu başarılarımı devam ettirmek istiyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol