Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

ERULAŞ; "BU MAÇIN SON 22 DAKİKASI OYNANACAK"

2.Amatör Küme Futbol Ligi'nin 4.Haftası'nda oynanan ve çıkan saha olayları nedeniyle tatil edilen Rüstempaşaspor- Doğukent Gençlik Maçı'nda tatsız olaylar yaşandı.  2.Amatör Küme Futbol Ligi B Grubu'nda zirveyi yakından ilgilendiren Rüstempaşaspor- Doğukent Gençlik Müsabakası çıkan saha olayları nedeniyle karşılaşmanın B Klasman Yardımcı Hakemi Burak Gültek tarafından tatil edildi.

68. dakikada maç 0-0 devam ederken Doğukent Gençlikspor'un attığı golün ofsayt olduğu gerekçesiyle Rüstempaşasporlu taraftarlar sahaya indiler.  Çıkan saha olayları nedeniyle karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti. Bu maç ile ilgili son kararı Futbol İl Disiplin Kurulu verecek.

Başkan Hamit Erulaş, canlı yayında yaşanılanların detaylarını kamuoyu ile paylaştı.  Maçta yaşanılan olayları aktaran Başkan Erulaş, Malatyalı Hakem Burak Gültek'in tecrübesiz olduğuna tepki göstererek, “Geriye kalan 22 dakika eğer oynatılmazsa rahat uyku uyutmayacağım.” dedi.

BİZE AÇIKLAMA YAPILACAK

Hakeme tepki gösteren Rüstempaşa Spor Kulübü Başkanı Hamit Erulaş, “1500 taraftar ile orada Elazığ genelinde yaşatılamayacak bir ambiyans yaşattık. Ancak maçın 68. Dakikası'nda hakem soyunma odasına gitti. Çıktığında ise maçın iptal olduğunu söyledi. Trabzon'un şampiyonluk Maçı'nda stada 1000 tane adam girdi. Saha içi boşaltıldı. Millet tribüne gönderildi. Maç devam etti. Maçın neden tatil edildiğini bize ilgili yönetim yapacak. Emeğimi boşa verdirtmem. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bu maçın son 22 dakikası oynanacak.” dedi.

BU NE SAYGISIZLIKTIR

ASKF’li yönetiminin tutumundan ötürü serzenişte de bulunan Başkan Erulaş, “Biz oraya 1500 tane seyirci getirdik ancak ASKF yönetiminden herhangi biriside gelerek hoş geldiniz bile demedi. Bu ne saygısızlıktır. Bu durum okey masasında okey oynamaya benzemez.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol