Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

FİLENİN SULTANLARI 2.YARI'YA MARDİN'DE BAŞLAYACAK

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 15. Grupta zirve mücadelesi veren Elazığ Belediyesi EBUAŞ Voleybol Takımı 2.Yarı'nın ilk maçında deplasmanda Yeni Mardin ile karşılaşacak. Geçen hafta oynanan müsabakalar ile başlayan Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde ilk haftayı maç yapmadan bay olarak geçen ve 1955 Batman Belediye'nin galip gelmesiyle liderliği devreden Elazığ Belediyesi EBUAŞ Voleybol Takımı 9.Hafta Maçı'nda Yeni Mardin'e konuk olacak. 16 Ocak Pazar günü Mardin-Kızıltepe Özcan Yıldız Aihl Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 12:00'de başlayacak.

Grupta ilk yarıyı namağlup lider olarak tamamlayan Elazığ Belediyesi EBUAŞ Voleybol Takımı ikinci yarının ilk maçını da kazanıp kaldığı yerden mücadelesine devam etmenin çabasında olacak. Elazığ Belediyesi EBUAŞ Voleybol Takımı Antrenörü İbrahim Bişi; "Ligin ilk yarısında oynadığımız karşılaşmalarda istediğimiz sonucu aldık. İkini yarıda da ilk yarıda olduğu gibi istediğimiz neticeleri almanın mücadelesini vereceğiz. Yeni Mardin maçı ile başlayacağımız mücadele bizi arzu ettiğimiz neticeye ulaştırmanın ilk adımını oluşturacak. Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol