Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor aday Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Bu haber kez okundu.

GAKGO, ARTVİN'DE PUAN ARIYOR

Ligin 19.Haftası'nda sahasında oynayacağı Başkent Gözgözler Akademi FK maçı ertelenen ve yoğun kar yağışı altında 20. Haftada deplasmanda oynayacağı Artvin Hopaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, rakibi ile Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maç için Artvin’e cumartesi günü geçecek olan Bordo-Beyazlılar, Pazar günü oynanacak olan maç sonrası yeniden Elazığ’a dönecek.

HAKEM İSTANBUL’DAN

Pazar günü saat 13.00’te Hopa İlçe Stadı’nda oynanacak olan maçta İstanbul Bölgesi C Klasman Hakemi Aykut Sergin düdük çalacak. Hakem Sergin'in yardımcılıklarını Eskişehir ve İstanbul Bölgelerinden C Klasman Yardımcı Hakemleri Burak Özer ile İsmail Semih İleri yapacak. Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise İstanbul Bölgesel Lig Hakemleri'nden Hakan Tezcan görevlendirildi.

*DEPLASMAN KARNEMİZ KÖTÜ…

Geride kalan 18 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan ve 1 maçı ertelenen Bordo Beyazlılar 18. Hafta öncesinde 13 puanla 17. Sırada bulunuyor. Rakip filelere 18 gol bırakan Temsilcimiz Elazığspor kalesinde ise 35 gole engel olamadı. Artvin Hopaspor Maçı'yla 11. Deplasmanına çıkacak Temsilcimiz 10 maçta sadece 1 beraberlik alırken, 9 kez de sahadan boynu bükük ayrıldı.

ARTVİN EVİNDE 16 PUAN TOPLADI…

Ev sahibi Artvin Hopaspor ise geride kalan 17 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi ile 28 puan topladı ve 8. Basamakta bulunuyor. 17 maçta rakip fileleri 23 kez havalandıran Karadeniz temsilcisi kalesinde 15 gole engel olamadı. Bu sezon taraftarı önünde 10. Maçına çıkacak olan Artvin Ekibi daha önce oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile 16 puan topladı. Bu maçlarda 12 gol atan Artvin Hopaspor kalesinde ise 8 gol gördü.

Anahtar Kelimeler:
GakgoARTVİNDE PUAN ARIYOR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol