Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Hakem Uğurlu İle 2. Kez!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 35. Hafta Müsabakaları’nı yönetecek olan hakemler açıklandı.

Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 22 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te Kırşehir Ahi Stadyumu'nda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-TY Elazığspor karşılaşmasını, İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Hakem Uğurlu'nun yardımcılıklarını Tekirdağ Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri'nden Mustafa Çevik ile İzmir Klasman Yardımcı Hakemleri'nden Muhammet Ali Doğan yapacak. Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise Tekirdağ Bölgesi’nden Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Ali Özer görevlendirildi.

Hakem Uğurlu, daha önce Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un 2019-2020 Futbol Sezonu’nda Misli.com 2.Lig Kırmızı Grubun 10. Haftası'nda 26 Ekim 2019 tarihinde deplasmanda oynadığı Ergene Velimeşespor-Elazığspor Maçı’nı yönetmiş, Bordo-Beyazlı Temsilcimiz rakibine 5-1 mağlup olmuştu…

Play-Off hattını ve küme düşme potasını yakından ilgilendiren maçta düdük çalacak Hakem Oğuzhan Uğurlu, profesyonel kariyerinde 72  maçta düdük çaldı.

Bu maçlarda 284 kez Sarı, 6 kez 2.Sarı’dan Kırmızı ve 7 Kez de Direkt Kırmızı kartına başvuran Hakem Oğuzhan Uğurlu, 34 kez de penaltı noktasını gösterdi.

İşte Program...

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup 35. Hafta Müsabakaları:

22 Nisan Perşembe:

14:00 Bodrumspor-Bayburt ÖİS

(Bodrum İlçe Stadyumu)

15:00 Karacabey Bld-Serik Bld.

Anahtar Kelimeler:
Hakem Uğurlu İle 2. Kez!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol