Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

HAKEMCE

HAKEMCE

Hakem : Serhad ÜRKMEZ – İstanbul Bölgesi – C Kls. Hakemi

1 Nolu Yardımcı Hakem: İsmail Semih İLERİ – İstanbul Bölgesi – C Kls. Yrd.

2 Nolu Yardımcı Hakem: Ozan BEKAR – İstanbul Bölgesi – C Kls. Yrd.

4. Hakem : Gökhan ALKAYALAR – Edirne Bölgesi – C Kls. Hakemi

Gözlemci : Sedat SERT – Hatay Bölgesi

Temsilci  : Fatih AKSOY – Batman Bölgesi

İlk Yarı: ( 1 – 0 ) - Dk. 30 Ömer Faruk (Elazığ Karakoçan FK)

Skor : ( 2 – 1 ) – Dk. 74 Doğan Can (Hacettepe) - Dk. 79 Okan (Elazığ Karakoçan FK)

MAÇ ANALİZİ

…. :  HAKEM : ….

Karşılaşmanın 16. Dakikasında; Karakoçanspor’lu 29 nolu oyuncunun ceza alanı içinde yaptığı aldatma hareketini iyi gördü. Fakat verdiği karar sonrasında endirek serbest vuruş ile oyunu başlatıp  bu oyuncuya ihtar vermeliydi.

Karşılaşmanın 32. Dakikasında; Hacettepespor takımının 05 numaralı oyuncusu Karakoçanspor’un kalecisine yaptığı engelleyici hareket sonrası hakemin endirek serbest vuruş verip ihtar vermesi olumluydu.

Karşılaşmanın 45+3. Dakikasında; Karakoçanspor’un 61 numaralı oyuncusu Kaan Güdü’nün yaptığı faul kararı doğru ve yerinde bir karardı fakat verilen ihtar ağır oldu.

Karşılaşmanın 51. Dakikasında; gelişen atakta Karakoçanspor’lu 23 numaralı oyuncusu Eren’in pozisyonuna verilen ofsayt kararı tartışılır bir pozisyondu.

Karşılaşmanın 57. Dakikasında; Hacettepespor’un geliştirdiği atakta rakip Karakoçanspor’lu 9 numaralı İlhan’ın faul pozisyonu doğru bir karardı.

Karşılaşmanın 66. Dakikasında; Karakoçanspor’un sol kanattan yaptığı atakta verilen ofsayt kararı doğruydu.

Karşılaşmanın 82. Dakikasında; Hacettepespor’un atağında topun saha içindeki pet şişeye çarpması sonucu oyunu durdurması ve maçı hakem atışı ile başlatması doğru bir karardı.

…. : 1 NOLU YRD. HAKEM : ….

Karşılaşmanın ilk yarısında ve ikinci yarıda verdiği kararlar doğru ve yerinde kararlar oldu.

Karşılaşmanın 21. Dakikasında; önünde gelişen ikili mücadele sonucu faulü iyi tespit etmesi ve hakemiyle olan diyaloğu iyiydi.

Karşılaşmanın 34. Dakikasında; Karakoçanspor’un zaman zaman teknik heyetin alanı ihlal etmesini 4. Hakem ile koordineli bir şekilde uyarılarını yapması olumluydu.

Karşılaşmanın 82. Dakikasında; Hacettepespor’un atağında topun saha içerisindeki pet şişeye çarpması ve topun saha içinde kalması üzerine hakemi ile gözgöze gelerek maçı hakem atışı ile başlatmasındaki yardımı iyiydi.

…. : 2 NOLU YRD. HAKEM : ….

Karşılaşmanın 32. Dakikasında; Hacettepespor takımının 05 numaralı oyuncusu Karakoçanspor’un kalecisine yaptığı engelleyici hareket sonrası bayrağını kaldırıp hakemine bilgi vermesi olumluydu.

Karşılaşmanın 51. Dakikasında; gelişen atakta Karakoçanspor’lu 23 numaralı oyuncusu Eren’in pozisyonunda verilen ofsayt kararı bulunduğumuz yer itibariyle tartışılır bir pozisyon gibi göründü.

Karşılaşmanın 72. Dakikasında; ikili mücadelede taç çizgisi hizasında yapılan atakta topun çizgiyi geçip geçmediğini hakemine el işareti ile göstermesi olumluydu.

…. : 4. HAKEM : ….

Karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarı bitimine kadar olan sürede hakem ve yardımcı hakemleri ile iletimi gayet iyiydi.

Karşılaşmanın 34. Dakikasında; Karakoçanspor’un teknik heyetinde gelişen zaman zaman ihlaller ile ilgili 1 nolu yardımcı hakemi ile iletişimi gayet iyiydi.

Oyuncu değişiklikleri ile ilave ek sürelerin belirlenmesi konusunda hakem, yardımcı hakem ve saha komiseri ile diyaloğu tribünden de tecrübeli bir hakem olduğunu göstermiş oldu.

…. : ÖNEMLİ NOT : ….

Karşılaşmanın 6. Dakikasında, ilk ve ikinci yarında atılan 3 golde geçtiğimiz gün hakkın rahmetine kavuşan Konyaspor’lu Milli futbolcu Ahmet ÇALIK’ın isminin Fatih Çakar ağabeyimiz tarafından okunması tribünde duygusal anlar yaşattı.

Anahtar Kelimeler:
Hakemce

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol