Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

KARAKOÇLAR ÇOK MUTLU

TFF 3.Lig 2.Grubun 33. Haftası'nda sahasında Lider Düzcespor'u bozguna uğratan Elazığ Karakoçan FK'nın Teknik Sorumlusu Ender Çınar güçlü rakipleri karşısında istediklerini iyi oyun ve farklı bir skorla aldıklarını belirterek, elde edilen galibiyette büyü rol oynayan oyuncularını kutladı.

Çınar” Son haftalarda yakaladığımız çıkışı devam ettirmek ve ligde rahat bir konuma gelmek için bu maçı kazanmamız girikiyordu. Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ile istediğimizi farklı bir skorla aldık. Bunu sağlayan futbolcularımı kutluyorum.” dedi

3. Lig 2. Grup Lideri Bitexen Düzcespor karşısında, bu maça hazırlanırken belirledikleri taktiği sahaya oyuncularının çok iyi yansıttığını, rakibin etkili olarak kullandığı kanatları kapatıp oyundan düşürdüklerini ve  ilk yarıda skor üstünlüğünü de elde ettiklerini belirten Ender Çınar; “Bitexen Düzcespor’u iyi analiz ederek hafta boyunca rakibimiz karşısında uygulamayacağımız oyun planı üzerinde çalıştık. Oyuncularımız da maçta bu oyun planını çok iyi uygulayınca önce rakibimizi etkisiz hale getirdik sonrada oyun üstünlüğümüzü kabul ettirip farklı bir skorla galip geldik. Takım olarak son haftalarda istediğimiz sonuçlara alarak ligde orta sıralara yükseldik. Bunu devam ettirmek istiyoruz.”dedi.

Ligin 34. Haftasında 13 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Gema Polimer Şile Yıldızspor ile karşılaşacaklarını belirten Ender Çınar;” Bu maç için bugün İstanbul’a gideceğiz. Şile Yıldızspor maçında da iyi bir oyun sergileyip istediğimizi almanın mücadelesini vereceğiz. Hedefimiz bu maçı da kazanıp yükselişimizi sürdürmek.”diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
KARAKOÇLAR ÇOK MUTLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol