Öne Çıkanlar FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber kez okundu.

"KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ"

Bordo-Beyazlı Temsilcimizin Genç Sol Beki Hasan Ekici, rakibin ligdekiyle konumuyla ilgilenmediklerini Batman Belediyespor Maçı'na da kazanmak için çıkacaklarını söyledi…

Elazığspor'un Genç Oyuncusu Hasan Ekici kalan 5 haftada şampiyonluğa ve play-off mücadelesi veren takımlarla karşılaşacaklarını belirterek, "Bizde bu ligde var olma mücadelesi veriyoruz. Rakibimiz kim olursa olsun biz sahaya her zaman  olduğu gibi üç puan için çıkıyoruz."dedi. 

*RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ

19 yaşındaki savunmacı, takımda güzel bir aile ortamının oluştuğunu, takıma yeni gelen oyuncularla çok güzel bir hava yakaladıklarını belirterek ; "Takımda çok güzel bir aile ortamı var, güzel bir hava yakalanmış durumda. Rakibimize saygı duyuyoruz ama rakibimiz kim olursa olsun biz sahaya üç puan için çıkıyoruz. Her zaman olduğu gibi inşallah bu maçı da kazanacağız."diye konuştu.

*TARAFTARLARIMIZ EN İYİSİNİ HAKEDİYOR

Kalan 5 haftanın zorlu ve stresli geçeceğini ifade eden Hasan Ekici; "Tabi zorlu haftalar stresli haftalar, biz elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Doğru yoldayız çalışıyoruz. Tabiî ki kolay olmayacak ama ligde kalacağız İnşallah. Taraftarlarımız her zaman en iyisini ister, en iyisini hak eder.  Son maçlarda özellikle onları arkamızda hissediyoruz. Umarım Batman Maçıyla onları mutlu edebiliriz."sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol