Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Bu haber kez okundu.

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK!..

TFF 3.Lig 1.Grup'ta düşme potasında bulunan, bu korkuyu yakından hisseden 14 puanlı Temsilcimiz Elazığspor ile 17 puanlı Başkent Gözgözler, kozlarını Doğukent Stadyumu'nda paylaşacak. Kazanan takımın kümede kalma yolunda çok önemli avantaj sağlayacağı karşılaşma 13.00’de başlayacak.

TFF 3.Lig 1.Grubun 19.Haftası'nda  oynanması gereken ancak elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ertelenen Elazığspor-Başkent Gözgözler Maçı, 23 Şubat Çarşamba günü Doğukent Stadyumu'nda saat 13:00'te oynanacak.

*HIZLA UZAKLAŞALIM

TFF 3.Lig 1.Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Temsilcimiz Elazığspor, Çarşamba günü oynayacağı Başkent Gözgözler  müsabakasını kazanarak küme düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Transfer yasağını kaldıran ve dış transferde 15 ismi kadrosuna katan Temsilcimiz Elazığspor, ligdeki son galibiyetini TFF 3.Lig 1.Grubun 9. haftasında 23 Ekim’de Kahta 02 Spor’a karşı 1-0’lık skorla elde etmişti. 13 Maçtır galip gelemeyen Temsilcimiz Elazığspor'da kritik maçta yeni transferler forma giyemeyecek. Transfer yasağı öncesi mevcut futbolcularıyla müsabakaya çıkacak Temsilcimiz Elazığspor'un kazanmaktan başka çaresi yok.

*PUANLAR 14-17

Temsilcimiz Elazığspor ligde oynadığı 22 karşılaşmada 3 galibiyet 5 beraberlik ve 14 yenilgi ile 14 puanla 17. Sırada yer alıyor. Başkent Gözgözler ise oynadığı 22 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 13 yenilgi ile 17 puanla 16. Sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan maçı Başkent Gözgözler 2-0 kazanmıştı.

TAM KADRO ÇALIŞTI

Bu önemli maçın hazırlıklarına Pazar günü başlayan Bordo-Beyazlı ekip, yaptığı tek çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü. Saat 13:30'da Elazığspor Tesisleri 1 No'lu Antrenman Sahası'nda ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda kuvvet ve taktik çalışma gerçekleştirildi. Sportif Direktör Alaattin Tutaş ve yardımcıları gözetiminde yapılan antrenmanda Emre Akgün doktor kontrolünde çalıştı. Temsilcimiz Elazığspor, Salı günü yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol