Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Muhammed'in hayali ay-yıldız

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor'un Genç Stoperi Muhammed Düzgüner, en büyük hayalinin Türkiye A Milli Takımı'nda ve Süper Lig'de forma giymek olduğunu söyledi.

Bu sezon 12 maçta 821 dakika süreyle forma giyen ve oynadığı futbolla savunmada güven veren 19 yaşındaki savunmacı Muhammed Düzgüner kişisel hedefleri ve gelecek planları ile ilgili spor servisimize değerlendirmelerde bulundu.

Kişisel hedefinin Elazığ Çocuğu'nun da birşeyleri başardığını kanıtlamak istediğinin altını çizen Muhammed, en büyük hayalinin bir gün Süper Lig ve Milli Takım formasını giymek olduğunu belirtti.

*SAHİPSİZ BIRAKILDIĞIMIZ İÇİN DÜŞTÜK...

Düşme nedenini bir maça veya bir olaya bağlı olmadığını takım olarak sahipsiz bırakıldıkları için düştüklerini ifade eden başarılı stoper;  "Bu sezon gerçekten iyi başlamıştık, düşmek kimsenin aklında yoktu.

Hedefimiz üst ligdi ama maalesef sezon sonuna doğru Karabük Maçı gibi birkaç hiç yoktan verdiğimiz maçlar sezon bitiminde ligde kalmak için oynamamızı gerektirdi.

Birçok insan bu takım düştü dedi ama en yakın örnek Pendik maçı 2-2 sonrasında bulduğumuz bir çok pozisyonu varken 1 tanesi gol olsa herşey çok farklı olabilirdi ama maalesef olmadı.

 Düşmemize etken böyle kırılma anı bu diyebileceğimiz bir şey bence yok.

Çünkü 1 hatayla düşmedik genel olarak Elazğspor'u bu şehirde sahipsiz bıraktıklarını düşünüyorum. "dedi.

*MELİH DEMİRAL'I ÖRNEK ALIYORUM...

Juventus'ta forma giye Türk Savunmacı Melih Demiral'i örnek aldığı en beğendiği oyuncunun ise Wirgil Van Dijk olduğunu aktaran Muhammed Düzgüner; "Benim hedefim Elazığ'ın çocuklarından da birşeyler olduğunu şehre kanıtlamak, yani süper ligde oynamak istiyorum en büyük hedefimde ay yıldızlı formayı giymek.

Beğendiğim oyuncu Wirgil Van Dijk, örnek aldığım isimde Merih Demiral.

Takımda en iyi anlaştığım oyuncu Eren Çinkiliç, en beğendiğim oyuncularda  Cihan Canpolat ve İzzet Topatar. Bu arkadaşlarımın iyi yerlere gideceklerini düşünüyorum.

 Önümüzdeki sezon için konuşmak bence erken olur.

Çünkü bu sezon yeni bitti ama tabiî ki bizim şuanda en büyük isteğimiz Elazığspor'u hakettiği yere taşımak..."diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol