Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

"Mutlaka transfer tahtasının açılması lazım!"

Bordo Beyazlı kulüpte yeni sezon öncesi çalışmaların devam ettiğini belirten Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu  Zafer Yetiş, öncelikli amaçlarının transfer tahtasının açılması olduğunu belirterek” Transfer tahtası açılmaz ise sıkıntılar devam eder” dedi.

* TRANSFER TAHTASINI AÇMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR...

Transfer tahtasının açılması için Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk’ün çalışmalarının devam ettiğini belirten  Zafer Yetiş; "Kulüp başkanımız geçen devre arasında da transfer tahtasını açmak için uğraştı. Fakat biliyorsunuz belirli nedenlerden dolayı açamadı. Fakat şimdi iş biraz daha ciddi.  Çünkü bu lig artık amatör lig. bu nedenle transfer tahtası bizim için çok önemli. Başkanımız transfer tahtasını açmak için günlerdir İstanbul'da. Tahtaya engel olan sporcularını avukatları ile görüşerek transfer tahtasını açma çalışmaları devam ediyor. İnşallah iyi bir netice alır. mutlaka transfer tahtasının açılması lazım. "dedi.

*CENGİZHAN KULÜBÜNE KAZANDIRARAK GİTTİ. TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

Cengizhan Akgün'ün transferinin bitme noktasında olduğunu, kulübüne kazandırarak giden oyuncuya teşekkür eden Zafer Yetiş; "Ayrıca Cengizhan'ın bir transfer durumu var. Biliyorsunuz sözleşmesindeki madde gereği şu kadar bir bonservis bedeli getirince gidebilir diye. O sözleşmedeki madde gereği Cengizhan'da kulübümüzden ayrılıp Süper Lig takımıyla transfer görüşmeleri devam ediyor. Bitme noktasında. İnşallah bu transfer gerçekleşirse kulübün kasasına para girecektir. Bize verdiği emeklerden dolayı ve kulübüne kazandırarak gittiği için ben Cengizhan'a teşekkür ediyorum. Biz transfer tahtasını açarsak, birkaç tane genç yetenekli oyuncularımızı tutmayı düşünüyoruz. Teklif olursa hocamızın vereceği rapor doğrultusunda da bu teklifleri değerlendireceğiz. Cafer Hocamızla bir görüşme olmadı. Hocamız sezon bitmeden bir görüşme gerçekleştirmişlerdi. İki taraftar memnun kalırsa devam etmeyi düşünüyoruz. Tabiki son söz yine Cafer Hoca'yla kulüp başkanımızın. Cafer hoca zor zamanımızda gelip yanımızda oldu. Ben şahsen Cafer hocamızın devam etmesini isterim. Ama son söz tabiki onların."diye konuştu.

*CAFER HOCA, MUHAMMED KONUSUNDA HAKLI...

Cafer Aydın'ın basına "ben olsam Muhammed İldiz'i kulüpten içeri sokmam" sözleri ile ilgili de konuşan Yetiş; "Muhammed İldiz lig görmüş, tecrübeli bir futbolcumuzdu. Bizim ondan çok şeyler beklediğimiz bir oyuncuydu. Maalesef beklentilerimizin karşılığını alamadık. Cafer Hocam da hayal kırıklığına uğradı. Çünkü çok yetenekli tecrübeli bir futbolcu Muhammed. İşte futbolcu psikolojisi veya şahsi problemleri yüzünden takımımıza faydalı olamadı. En zor maçlarda en ihtiyaç duyduğumuz maçlarda sakatım dedi bahaneler üretti. Teknik heyette biliyorsunuz güvendiği bir futbolcunun kendisini yarı yolda bırakırsa bir daha o futbolcuyla çalışmak istemez. Buda hocamızın kendi düşüncesi. Muhammed İldiz Elazığspor'a faydalı olacağı.  İşte gelip dese ki; 'Geçen dönem birşey veremedim. Hakkınızı helal edin. Ben bu sene bunu telafi etmek istiyorum...' derse, bir istek içerisinde olursa tabi bu durum yine son söz başkan ve teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda devam edilip edilmeyeceği o zaman belli olur. Fakat ben Cafer Hoca'ya hak veriyorum. Bizim çok beklenti içerisinde olduğumuz futbolcular vardı. Fakat o verimi alamadık. Bunlardan biriside Muhammed'ri maaalesef."ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol