Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

"ÖNEMLİ OLAN KAZANIMLAR"

Mardin’de gerçekleşen Erkekler Hentbol 2.Lig Müsabakaları'nda Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübü Temsilcimiz Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü'nü 36-32 skorla mağlup etti.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada,’’ Sezon başında hem kızlarda hem de erkeklerde hentbol olarak profesyonel ligleri hak eden bir takım yapısı oluşturmuştuk.

Dolayısıyla Gençlik ve Spor Kulübü’nün mutlaka profesyonel liglerde hentbol takımının olması gerektiğini düşünüyorduk.

Tabi bazen galibiyet bazen de mağlubiyet olacak önemli olan Elazığ’dan yetişmiş çocuklarımızın, gençlerimizin bu emeklerin karşılığında buralardan elde edeceği kazanımlarla ek puan alıp spor akademisine gidebilmeleri, bunu meslek haline getirip mesleklerini geliştirebilmeleri ya da üst liglere gidebilmeleridir.

Gençlik ve Spor Kulübü olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla kendilerini geliştirmelerinin yanında kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını da sağlıyoruz.  

Çok gayretli olan hem kız hem de erkek takımımızın hocaları da bu gayretlerinin tacı olarak bu liglerde yer almaları önemli.

Dolayısıyla galibiyet ve mağlubiyetten ziyade bu amaçlar bizler için çok daha önemli.

İnşallah kazasız belasız bir sezon geçiririz.

Bu liglerde var olabilmekte önemlidir. Tüm sporcularımızı ve hocalarımızı kutluyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
ÖNEMLİ OLAN KAZANIMLAR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol