Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Bu haber kez okundu.

15 Temmuz Şehitleri Bayrak Koşusu

15 Temmuz Demokrasi Bayramı kutlamaları kapsamında ilimizde Bayrak Koşusu düzenlenecek…

15 Temmuz Demokrasi Bayramı törenleri kapsamında ilimizde düzenlenecek olan Bayrak Koşusunda Ünlü Sporcular ile Engelli Sporculardan oluşan toplam 25 sporcunun koşuda bayrak taşıyacağını belirten Atletizm İl Temsilcisi Mustafa Cihan; “Bilindiği gibi bu sezon yaşanan cavid 19 ile mücadele tedbirleri kapsamında ilimizde Atletiz etkinliklerini de askıya almıştık.

Sporcularımız kendi imkânları kapsamında antrenmanlarını yapıyorlar. Bu antrenmanları devam ediyor. Bu yıl Sonbahar döneminde bazı çalışmalarımız söz konusu olacak.

Atletizm Federasyonunun bu kapsamda ki çalışmalarını ve açıklamalarını bekliyoruz.”dedi.

Cihan; “15 Temmuz Demokrasi Bayramı törenleri kapsamında ilimizde 25 Sporcunun katılımı ile Bayrak Koşusu düzenleyeceklerini de belirterek” Kutlama törenleri kapsamında yapılacak olan Bayrak Yarışında Ünlü sporcular ile engelli sporcularımız 100’er metrelik mesafelerde Bayrak taşıyıp taşıdıkları Bayrağı yarış sonunda İlimiz Valisine teslim edecekler.” sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol