Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

AGD Liseler Komisyonu Yeni Döneme Yeni Etkinliklerle Giriyor

Pandemi dolayısıyla etkinliklerine çevrimiçi – dijital ortamlarda devam eden Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, yeni dönem etkinliklerini duyurdu. AGD Liseler Komisyonu, güncel etkinlik programı ile gençlerin bu zorlu dönemde de sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek etkinliklere katılımını sağlamayı hedefliyor.

Pandemi sürecinde de çalışmalarını hız kesmeden sürdürme gayretinde olan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, yeni dönemle birlikte projelerine tam zamanlı olarak devam etme hedefini taşıyor.

AGD Liseler Komisyonundan yapılan açıklamada, özellikle salgın karşısında hijyen ve sosyal mesafe kurallarına özen gösteren dernek üyeleri, çalışmalarında bu hususa da dikkat çekmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanda dahil olabilecekleri birçok etkinlik ve organizasyon planlayan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, yaşanan zor zamanlarda dahi gençlerin bu tür etkinliklerden mahrum kalmaması gerektiğini ve tüm imkanların sağlanması için çalıştıklarını dile getirdi.

HEDEF: BİLİNÇLİ BİR NESİL YETİŞTİRMEK

AGD düzenlediği organizasyonlar ile lise düzeyinde eğitim gören gençlerin gerekli donanımları edinmesine imkan sağlıyor.

Çalışmaları ile hayırlı ve bilinçli bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan dernek üyeleri, gençlerin zamanlarını verimli geçirmesini hedeflerken, gelecekte de hatırlarında kalacak keyifli zamanlar tesis etmek istiyor.

YENİ SLOGAN: SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDEREK “EVLERE SIĞAMIYORUZ”

Yapılacak etkinliklerde sloganını; Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek “Evlere Sığamıyoruz” olarak belirleyen AGD Liseler Komisyonu, yeni dönemde de etkinliklerinde hem sosyal mesafeye özen gösterecek hem de gençlerle olan birlikteliğini sürdürecek.

Her yıl binlerce gence hitap eden çalışmalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, yeni etkinlikleriyle de çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

Çalışmalarında tüm katılımcıların dahil olabileceği bir atmosfer oluşturmaya özen gösteren AGD, her şartta çalışmalarını sürdürmeyi ve gençlere ulaşmayı amaçlıyor.

Belirlediği yeni etkinlik programı ile gençlerin her hafta dahil olabilecekleri doğa yürüyüşü, açık hava sineması, çadır kampı, sokak futbolu ve basketbolu gibi çeşitli pek çok etkinliğin sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak yapılması planlanmakta.

Çalışmalar ile ilgili detaylı bilgiye agd.org.tr ve Anadolu Gençlik Derneği’nin sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilir ve katılım sağlanabilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol