Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Bu haber kez okundu.

AK Parti Maden ve Sivrice’de İlçe Kongrelerini Gerçekleştirdi

Maden İlçesi’nde tek liste ile gerçekleştirilen kongrenin Sivrice ayağında ise iki aday başkanlık için yarıştı.
K Parti Maden ve Sivrice İlçe kongrelerini gerçekleştirdi. İlk olarak Maden İlçesi’nin kongresi gerçekleştirildi. İlçenin Spor Salonunda gerçekleştirilen 7. Olağan Kongreye AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Başkan Vekili Atilla Uğur, Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç, İl Yönetimi ve partililer katıldı. Kongrede konuşan AK Parti Maden İlçe Başkanı Ramazan Sekmen katılımcıları selamladı.

ŞERBET: SİZLER VARKEN AK PARTİ KAN KAYBETMEZ, AK PARTİ OY KAYBETMEZ

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ise, “Son günlerde partimize aşırı bir saldırı var. Milletvekillerimiz meydanda, basında, teşkilatlar ayakta. Bu AK Partiyi yıpratmak için. Bu AK Parti kan kaybediyor, oy kaybediyor diye milletin dilinde. Fakat ben Maden’de şunu gördüm; şu kalabalık beni heyecanlandırdı. Sizler varken AK Parti kan kaybetmez, AK Parti oy kaybetmez. Allah razı olsun. Kongreler kan değişimi ve bayrak yarışıdır. Bayrağı alan arkadaşlar en üst zirveye çıkarmak için mücadele vererek bayrağı teslim eden kardeşimizde duasını ve desteğini esirgememelidir” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: TEHLİKE ARZ EDEN HER BİR KONU TEK TEK BERTARAF EDİLİYOR

AK Partinin dinamik bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “AK Parti’de eski diye bir kavram yoktur. Bugün görev alan ve görevi devreden arkadaşlarımız bu yapının bir parçasıdır. AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar partimizin her kademesinde görev alan her ferdimizi ayrı ayrı tebrik diyorum. 2002 yılından itibaren AK Parti hükümetlerinin yaptığı yeniliklerle büyüyen ve ülkemize bugünlerde ekonomiden güvenliğe kadar her cephede beka mücadelesi verdiğimiz bir süreçten geçiyoruz. Ama Allah’a hamd olsun Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile ülkemiz ve milletimiz için tehlike arz eden her bir konu tek tek bertaraf ediliyor” diye konuştu.
Tek liste ile gidilen kongrede İlçe Başkanı Ramazan Sekman güven tazeledi. Maden Kongresinin ardından AK Parti Sivrice İlçesi 6’ıncı olağan kongresi gerçekleştirildi. Sivrice İlçesi’ndeki kongrede başkanlık için iki isim yarıştı. Kongrenin açılış konuşması AK Parti Sivrice İlçe Başkanı Cemal Babür’den geldi.

BULUT: ALLAH’A HAMD OLSUN Kİ YIKILMADIK

Konuşmasında Elazığ depremine değinen AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “24 Ocak’ta hep birlikte sarsıldık. Elazığ sallandı. Sivrice merkezli bir depremdi. Ama Allah’a hamd olsun ki yıkılmadık. Onların altında kalmadık. Çünkü Türkiye’yi idare eden çok güçlü bir iktidara sahiptik. Sizin sayenizde, sizlerin sayesinde AK Parti gibi çok güçlü bir iktidara sahiptik ki olayın hemen sonrasında devletin en yüksek kademelerinin hepsi olay yerine intikal etti” diye konuştu.
İki adayın yarıştığı kongrede başkanlığa mevcut başkan Cemal Babür seçildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol