Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

CHP, Kaftancıoğlun’dan Başarı İntikamı Alınıyor

CHP il başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyen Elazığ il başkanı Zeki Kaplan, İstanbul il başkanı Kafatncıoğlu’nun 23 Haziran’da gösterdiği başarı 23 Haziran’dan hapis cezasının onanması ile aynı tarihe gelmesinin manidar olduğunu söyledi

Kaplan açıklamasında, “ Bilindiği üzere 23 Haziran günü İstanbul il başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen toplam 9 yıl 8 ay 20 günlük hapis cezası istinaf mahkemesi tarafından onandı.

Anlaşılan Sayın Canan Kaftancıoğlu’na birileri İstanbul’da göstermiş olduğu yerel seçim başarısının faturasını haksız ve hukuksuz bir şekilde istemektedirler. Cezanın onandığı tarihte 23 Haziran’a denk gelmesi bu iddiamızda haklı olduğumuzu kanıtlamaktadır.

Ve bu karar hukuki değil siyasi bir karardır. Eğer Sayın canan Kaftancıoğlu’nun tek bir suçu varsa o da 25 yıl aradan sonra İstanbul’da Ak Partinin saltanatını sonlandırıp, İstanbul’u gerçek sahibi olan 16 milyon İstanbulluya tekrar emanet etmesidir.

Hiç kimse yargının gücünü kullanarak bağımsız yargı olan güveni ve saygınlığı azaltmaya kalkmasın. Bizler hak, hukuk, adalet için 420 km yürümüş bir liderin il başkanlarıyız. Başta Sayın Kaftancıoğlu olmak üzere tüm Cumhuriyet Halk Parti il Başkanları hiçbir zaman zulme boyun eğmedi bundan sonrada eğmeyecektir.

Bu haksız yargılamanın bir an önce sonlandırılması gerektiğini düşünüyorum.

Ve İstanbul il başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’nun her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha buradan belirtmek istiyorum” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol