Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Çınar; “Bizim için ilk 3-4 hafta önemli!”

Misli.com 3. Lig 3. Grupta ilimizi temsil edecek Karakanspor FK ilk maçı olan Arhavispor maçı hazırlıklarına başladı.Yeni bir takım olarak lige hazırlandıklarını belirten Teknik Direktör Önder Çınar; “Bilindiği gibi bu sezon yeni kurduğumuz bir kadro ile tamamen yenilenmiş bir takım olarak lige hazırlandık. Sezon başı hazırlıklarımızı iyi yaptık. Oluşturduğumuz kadronun arzu ettiğimiz verimlilikte maç oynaması için birkaç haftaya ihtiyacımız var. Bu süreç içinde en az kayıpla lige devam edip arzu ettiğimiz yere gelmenin çabasında olacağız.” dedi.

Arhavispor maçı hazırlıklarına başladıklarını ve bu maçın hazırlıklarını bugün maçın oynanacağı Doğukent Butik Stadı’nda yapacaklarını belirten Önder Çınar; “Oluşturduğumuz kadro ile bu ligde ilimizi layığı ile temsil etmenin çabasında olacağız. Bizim için ilk üç dört hafta önemli. Kadronun oturması ve birbirlerini tamamlaması için zamana ihtiyacımız olacak. Sezon başında yeterli hazırlık maçı oynamış olsaydık bu süreye ihtiyacımız olmayacaktı. Ancak yaşadığımız süreç buna engel oldu.  Kurduğumuz takım lige hazır hale geldi. Birkaç hafta sonra çok daha oturmuş bur takım olacağımız için sıkıntımız kalmayacak.

Takımımızda ki tüm oyuncularımızın lisansları çıktı. Bir iki oyuncumuzun evrak eksikliği nedeniyle lisansları bugün veya yarın çıkacak. Hiçbir sıkıntımız söz konusu değil. Allah sakatlıksız ve istediğimiz başaracağımız bir sezonu yaşamamızı nasip etsin.” sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol