Öne Çıkanlar FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber kez okundu.

Defterdarlık Binası Hizmete Açılıyor

Defterdarlık'tan yapılan açıklamada; “Elazığ Defterdarlığı olarak TOKİ marifetiyle yapımı tamamlanan yeni hizmet binamıza taşınıyoruz.

Elazığlı hemşehrilerimize, değerli mükelleflerimize erişilebilir ve daha kaliteli hizmet sunmak üzere 13 Temmuz 2020 Pazartesi günü yeni hizmet binamızda hizmet vermeye başlıyoruz.

Adliye Sarayı bitişiğindeki yeni hizmet binamızın, Elazığımıza ve Defterdarlık Çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, Defterdarlık binamızın yapımında emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz.

Kapalı alanı 14.922 m2 olan yeni hizmet binamız, bodrum1-2, zemin+4 olmak üzere toplam 7 kattan oluşmaktadır. Son teknoloji altyapısı ile donatılan, 27 odalı misafirhanesi, konferans salonu, toplantı salonu, eğitim salonları, birim servisleri, yemekhanesi, diğer hizmet birimleri ve tüm donatıları ile hizmet verecek olan Defterdarlık binamızda; Harput Vergi Dairesi Müdürlüğü, Hazar Vergi Dairesi Müdürlüğü, Muhasebe Müdürlüğü, Gelir Müdürlüğü, Personel Müdürlüğü, Muhakemat Müdürlüğü, 8. Kolordu D.S.S. Müdürlükleri ile hizmet vereceğiz.” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol