Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Elazığ'da 'Arabalı Açık Hava Sineması' Etkinliği Düzenlenecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gelen talepler doğrultusunda yeni bir çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor. Sosyal medya üzerinden Başkan Şerifoğulları'na çağrıda bulunan gençler, sinema salonlarının kapalı olması nedeniyle açık havada film izleme talebinde bulundu. Başkan Şerifoğulları, gençlerin talebine anında karşılık vererek, bu konuda çalışma başlattıklarının müjdesini verdi. 

"SİZ NE İSTEDİNİZ DE BİZ YAPMADIK"

Sosyal medya hesabından gençlere seslenen Başkan Şerifoğulları, "Gençler siz ne istediniz de biz yapmadık. Biz hazırlıklara başlıyoruz. Hafta içi sosyal mesafe kurallarına uyarak buluşacağız.Film önerilerinizi bekliyoruz." ifadelerine yer verdi. 

ETKİNLİK, PARK 23'ÜN ARKASINDAKİ OTOPARKTA DÜZENLENECEK

Bir taraftan film önerileri alınırken, diğer yandan da Başkan Şerifoğulları'nın talimatıyla arabalı açık hava sineması etkinliğinin hazırlıklarına başlandı. Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, etkinlik için yer tespiti yaptı. Alınan bilgiye göre, açık hava sinema organizasyonu Park 23'ün arkasında bulunan otoparkta gerçekleştirilecek. Alana kurulacak dev ekranda filmler izleyiciler ile buluşturulacak. Vatandaşlar ise araçlarının içinden film izlemenin keyfini yaşayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol