Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Bu haber kez okundu.

İYİ Parti Yönetiminden Gazetemize Ziyaret

 Yeni Ufuk ve Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca ile görüşen İYİ Parti heyeti, basının önemine dikkat çekerek, Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetelerinin şehrin bağımsız ve etkili yayın organları olduğuna dikkat çekti. 

16 Ağustos'ta yaptıkları kongrede delegelerin teveccühü ile yönetime seçildiklerini belirten İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, "Kongre sürecinin ardından ilimiz medyasını ziyaret ediyoruz.

En önemli faktörümüz medyada sesimizi duyurmaktır.

Elazığ medyası çok iyi yerlere gelmiştir. Günışığı ve Yeni Ufuk gazeteleri ve şahıs olarak da Nafiz Bey, Elazığ'da mert, eleştirileri ile bilinen bir kişiliğe sahip.

Allah sizden razı olsun. Bizi burada ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Biz İYİ Parti olarak tarafsız bir basın kuruluşu olduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Elazığlıların sesi olduğunuzu biliyoruz.

Bizlere ayrı bir gurur veriyorsunuz. Yayınlarınızda başarılar dileriz" dedi.

Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İYİ Parti yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol