Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

MİSAŞ Hediyeleri Sahiplerini Buldu

KÜÜM Gıda Misaş Market merkez binasında düzenlenen çekilişte büyük hediye olan araba Safiye Karataş’a çıktı. Çekilişte ayrıca motosiklet, cep telefonu, televizyon ve çamaşır makinesi gibi 23 farklı ev eşyası da hediye edildi.

Çekiliş töreninde konuşan KÜÜM Gıda Misaş Yönetim Kurulu üyesi Vahdet Vedat Solmaz, “Misaş marketler olarak uzun yıllardır kazancımızı siz değerli müşterilerimizle paylaştık, paylaşmaya da devam ediyoruz. Uzun yıllardır Elâzığ’ın birçok bölgesine hizmet etmekteyiz. Bu doğrultuda sizlerden de bizlere olan ilginizi artırmanızı istiyoruz. Misaş depremden sonra da mağdur olan bölgelere çok iyi hizmetler götürmüştür. Sanal marketi pandemiden hemen sonra devreye soktuk. Bu hafta itibariyle de daha çok iyi hizmeti verebilmek için otobüs market hizmete başlamıştı. İnşallah hizmetlerimiz giderek güçlenecek” dedi.

Çekiliş sonuçları 25 Ağustos tarihinde gazetemizde yayınlanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol