Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Rektör Göktaş: Uzaktan Eğitim De Dahil Her Türlü Seçenek Masada

Rektör Göktaş, yaptığı açıklamada, dünyanın ve ülkemizin koronavirüs salgınına bağlı olarak toplumsal yaşam ve insan sağlığını olumsuz olarak etkileyen durumlarla karşı karşıya bulunduğunu belirterek,"Salgına bağlı olarak ortaya çıkan bu süreçte öğrencilerimiz ve tüm çalışanlarımızın sağlığını korumak esas hedefimiz olup, öğrenci merkezli bir anlayışla eğitim öğretim süreçlerinin olumsuz olarak etkilenmemesi için planlama çalışmalarımız devam etmektedir.

Üniversitemiz konu ile ilgili yetkili kurum ve kuruluşlarla iletişim halinde olup, gelişebilecek her türlü duruma karşı gerekli tedbirleri almaktadır.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi için tüm değerlendirmeler yapılarak uzaktan eğitim de dahil her türlü seçenek göz önünde bulundurularak gerekli çalışmalar ve hazırlıklar yapılmaktadır.

Temel önceliğimiz sizlerin sağlığını ve eğitim öğretim faaliyetlerinin sıkıntısız bir şekilde gerçekleştirilmesidir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler üniversitemiz web sayfasından sizlere anlık olarak duyurulacaktır." ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol