Öne Çıkanlar son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ Ya Hafriyat

Bu haber kez okundu.

“Tahta açılmazsa nedenini kamuoyu ile paylaşacağız!”

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk,Elazığspor Fan sayfası youtube  kanalında cuma günü yapılacak toplantı ve Elazığspor’un geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  Elazığspor’un geleceğinin masaya yatırılacağı toplantıda olumlu bir sonuç çıkacağını belirten Öztürk; “Cuma günü inşallah hayırlı bir sonuç çıkar toplantıdan. Ben şuna inanıyorum toplantıda Elazığspor’un geleceği adına olumlu bir yol haritası çizilecek.” dedi.

Hazırlık maçları ve Bolu’da devam eden 3.Etap kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini ifade eden Öztürk; “3. Etap kampına Bolu Gerede’de devam ediyoruz. Tesislerde koronavirüs önlemleri alınmış durumda zaten dün itibariyle takımımıza tekrardan bir test yaptırdık ve bütün ekip negatif çıktı bu da bizleri mutlu etti. Hazırlık maçlarımız çok iyi geçti. Adana Demirspor, Etimesgut Belediyespor ve Rizespor ile hazırlık maçları yaptık. Bugün ise Tarsus İdman Yurdu ile yapacağız. Kamp bitmeden 1 maç daha ayarlayabilirsek 1 maç daha yapacağız. Hocamızın takdiri birkaç gün izin verecek sonra tekrardan Elazığ’da toplanacağız. Elazığ’da yeni takımımız Karakoçanspor ile bir hazırlık maçı yapacağız.”şeklinde konuştu.

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün  Elazığspor Fan sayfası youtube kanalına yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde:

“KIRMIZI GRUP DAHA İYİ”

“Beyaz gruba nazaran düştüğümüz kırmızı grup daha iyi çünkü beyaz gruba baktığınız zaman 7 yakın ilk ikiye oynayacak takım var. Bizim gruba baktığınız zaman Sakarayaspor, Eyüpspor var ama diğer gruba göre bizim grupta bir hareketsizlik var.”

“VALİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Erkaya Yırık valimize teşekkürlerimi sunuyorum. İlk geldiği günler spor malzemelerini rica ettik hemen talimat verdi ve onları temin ettik.  Altyapı tesislerinde sorunlar vardı. Sağolsun İl Özel idare ekipleri yenileme çalışmaları için tesislere girdi. Orası bittikten sonra ana binamıza girecekler. Bunları valimiz hallettiriyor. 30 yıllık bir tesis ben karot aldırmaya korkuyorum hadi çürük raporu verdi nerece kalacağız? Bize yeni günün şartlarına uygun ve depreme dayanıklı bir tesis gerekiyor.

“BU TRANSFER TAHTASI SADECE BİR BAŞKANIN İŞİ DEĞİL”

“Toplantının organizasyonu kıymetli vekilimiz Metin Bulut önderliğinde gerçekleştirecek. Vekillerimiz, Valimiz, Belediye Başkanımız katılacak.  Transfer tahtası ve kulüp lisansı aynı şey sadece kulüp lisansında işin içine personelde giriyor.  Transfer tahtasını açarsanız -3 puan yemiyorsunuz. Açılmaz ise -3 puan ile başlıyorsunuz normalde -6 puandır ama biz her şeyi tamamladık sadece futbolcu imzalarını tamamlayamadık.  Bu transfer tahtası  sadece bir başkanın işi değil, kayyum döneminde gittim açtım kimse açamaz dendi. Kayyum dönemindeki borç 18 milyon’du bugün 30 milyona çıkmış. Kendi dönemimdeki oyuncular ile ilgili bir sıkıntım yok benden sonraki dönemin oyuncuları ile ilgili sıkıntılar var. Özelikle yabancı oyuncular. Bunların isimlerini tahta açılmazsa kamuoyu ile paylaşacağız.”

“20-25 MİLYON BÜTÇESİ OLAN BİR BAŞKAN GELSİN BEN SABAHA BIRAKIYORUM”

Şuan borç 30 milyon kur farkıyla 32 milyona çıktı. Ben geçen gün de dedim varsa 20-25 milyon bütçesi olan bir başkan gelsin ben sabaha bırakıyorum. Kamuoyu büyük beklenti içinde herkes yazıyor bana Selçuk Öztürk neden sessiz diye ben toplantıyı bekliyorum. Bu görüşme uzlaşma ortamı sağlanmadıktan sonra ben her gün televizyona çıkıp insanlara ne diyeyim.  Cuma günü inşallah hayırlı bir sonuç çıkar toplantıdan. Ben şuna inanıyorum toplantıda Elazığspor’un geleceği adına olumlu bir yol haritası çizilecek.

“TAHTAYI AÇARSAK HEDEF ŞAMPİYONLUK”

Transfer tahtası açılırsa 5 veya 6 futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz. Fazla transfere de gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü gençlerimiz çok iyi ve gün geçtikçe performansları artıyor.  Çocuklarımızı da harcamamalıyız 1 yıla aşkın süredir emek veriyorlar. Kadro derinliğimiz yok olsa zaten transfere ihtiyaç da duymazdık biz kadromuzdan memnunuz. Tahtayı açıp bunları gerçekleştirirsek zaten hedefimiz şampiyonluk.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol