Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Tezgahlarda Balık Bereketi

. Balık çeşitliliğinde yaşanan bolluk hem balıkçıların hem de müşterilerin yüzünü güldürdü. Bu durum geçen seneye kıyasla balık fiyatlarına da yansıdı.

1964’den beri aile mesleği olan balıkçılığı devam ettiren Emrah Uluş, balık sezonu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

“BALIK SAĞLIKTIR”

Bağışıklık sistemimizi güçlendiren en güzel besinlerden birinin balık olduğunu söyleyen Uluş; “Balık sezonunu açtık. Balık çeşitlerimiz gelmeye başladı. Hamsi, istavrit, sardalye, taze palamut. Şu an mevsimlik balıkların hepsi gelmeye başladı. Onun dışında bizim su balıklarımız var. Alabalık, sazan, turna o tarz balıklarda gelmeye başladı. Tezgahlar balık çeşitleriyle doldu. Vatandaşın ilgisi de var.  Balık sezonu güzel başladı.  Covid-19 sürecinde bağışıklık sistemimizi güçlendiren en güzel besinlerden biri de balıktır ve hafta da en az bir kere tüketmemiz gerekiyor. Balık sağlıktır. Tüm müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

“BU YIL BALIK FİYATLARI DAHA UCUZ”

Geçen seneye göre balık fiyatlarının daha ucuz olduğunu belirten Emrah Uluş; “Şu an mevsim itibariyle palamut mevsimi. En fazla tüketilen balık türlerinden biri taze Karadeniz palamudu. Tanesi 15 TL. Müşterilerimizden büyük bir ilgi görüyor.  Bu yıl balık fiyatları daha ucuz. Geçen seneye göre daha uygun fiyatlar. Gün geçtikçe balık fiyatları düşmeye devam edecek.  Bazı balık fiyatlarımız şu şekilde, Karadeniz hamsi: 25 TL, sardalya: 20 TL, alabalık: 25 TL, sazan: 13 TL, palamut: 25 TL” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Tezgahlarda Balık Bereketi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol