Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Toprak’tan Karakoçan FK'ya ziyaret

3. Lig’de ilimizin başarıyla temsil edilmesini sağlayan, ülkemizin sayılı borçsuz kulüplerinden birini yöneterek önemli bir yönetim kabiliyeti sergileyen Elazığ Belediyespor FK Eski Başkanı Ahmet Toprak, Elazığ Karakoçan FK’yı ziyaret etti.

Toprak temsilcimizin maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağını söyledi. Elazığ Belediyespor kulüp başkanlığını uzun yıllar başarıyla sürdüren Ahmet Toprak, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü ziyaret etti.

TOPRAK; “MADDİ VE MANEVİ OLARAK TAKIMIMIZIN YANINDAYIM”

3. Lig’de ilimizin başarıyla temsil edilmesini sağlayan, ülkemizin sayılı borçsuz kulüplerinden birini yöneterek önemli bir yönetim kabiliyeti sergileyen Elazığ Belediyespor FK Eski Başkanı Ahmet Toprak, Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nün antrenmanını ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Tuncay Kaymak, 2. Başkan Serkan Gündoğdu, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Başkan Toprak 3. Lig temsilcimizin maddi ve manevi her zaman yanında olduğunu belirtti.

“TOPRAK'A TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”

Kulüp tarafından Ahmet Toprak’a teşekkür edilirken; “Kulübümüzün eski Başkanı Ahmet Toprak, bugün gerçekleştirilen yenileme antrenmanına gelerek takımımızın antrenman çalışmasını izledi. Antrenman sonrası tatlı ikramında bulunan Ahmet Toprak, TFF 3.Ligde mücadele edecek takımımıza başarılar dilerken , kulübümüzün her zaman destekçisi olacağını vurguladı. Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü olarak, takımımızı ziyaret eden ve maddi, manevi desteklerini ileten Ahmet Toprak'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol