Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Vali Erkaya Yırık, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Programda Vali Yırık’ın beraberinde İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Kıd. Albay Ali Yıldız ve kamu kurum ve kuruluş müdürleri de hazır bulundu.

İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin tarafından karşılanan Vali Yırık, yeni atanan Kaymakam Şahin’i makamında tebrik ederek  ilçe hakkında brifing aldı. 

Vali Erkaya Yırık ve beraberindeki heyet daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Vali Yırık ilçe genelinde gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Akabinde Karakoçan İlçe  Devlet Hastanesine geçen Vali Yırık,  Başhekim Op. Dr. Akan Yeniçerioğlu’ndan  hastanenin çalışmaları ve Covid-19  virüs salgınıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler hakkında bilgiler aldı.

İlçede yapılan Jeotermal sondaj çalışması sonucu bulunan termal su kaynağını da yerinde inceleyen Vali Yırık, yürütülen çalışmalar hakkında  yetkililerden bilgiler aldı. 

Vali Yırık, son olarak Karakoçan ilçesi giriş ve çıkışında bulunan Polis Uygulama Noktasını ziyaret ederek güvenlik personellerinden uygulamalar hakkında bilgiler aldı ve çalışmalarında  başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol