Öne Çıkanlar 2023 İFLASIN EŞİĞİNDE DUA BEKLİYOR STK Temsilcileri Bakan Soylu İle Görüştü Defterdarlık Binası Hizmete Açılıyor

Bu haber kez okundu.

“10 Günlük Ara İyi Gelecek!”

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grubun 11. Haftası’nda deplasmanda Vanspor’a 2-12lik skorla mağlup olarak ateş hattına yaklaşan Tetiş Yapı Elazığspor’da Teknik Direktörü Orhan Kaynak eksiklere rağmen Vanspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ancak müsabakanın hakemin oyunun sonucuna direk etki ettiğini söyledi…

Son dakikalarda savunmaya çarpıp gol olmasının çok büyük talihsizlik olduğuna dikkat çeken Kaynak; “ Vanspor ile oynadığımız karşılaşmaya daha önceki maçlarda onbirde oynayan 10 oyuncumuzda yoksun genç bir kadro ile çıktık. Rakibimiz karşısında son derece iyi bir mücadele verdik.İyi bir maç yönettiği söylenin hakem sonuca direkt etti eden hatalar yaptı.

Buna rağmen son dakikalarda kornerden gelen topun bizim oyuncuma çarpıp filelere gitmesi ile bir puandan olmamız bizi üzdü.

Şimdi önümüzde bir ara var.

Bu ara bize ilaç gibi gelecek.” dedi.

*KURAL OYNA DİYOR…

Son bir haftada 3 maç oynayan oyuncularına iki gün izin verdiğini belirten Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak şunları söyledi.

“Vanspor karşısında gerçekten iyi bir mücadele verdik. Rakibimizin attığı ilk golde penaltı yokken hakem penaltı verdi.

Oyuncumuzun ayağından seken top eline çarptı.

Bu tür pozisyonlarda kural oynatın diyor ancak maçın hakemi el açık diyerek penaltı verdi.

Buna rağmen mücadeleden kopmadık ve 80. Dakikada eşitliği sağladık. 87. Dakikada rakibimizin kullandığı kornerden gelen top bizim oyuncumuza çarparak filelere gitti.

Sonuçta mağlup olduk.

Biz Elazığspor olarak gerçekten iyi mücadeleler veriyoruz ancak sonuçta puan alamadığımız, verdiğimiz mücadelenin karşılığını alamadığımız için üzülüyoruz.

Bu kadromuzda ki genç oyuncularımızı da etkiliyor.”

*ÖZEL MAÇ OYNAYACAĞIZ…

Takımının bir haftada üç maç oynamasından dolayı yorgun düştüğünü iki günlük izin vererek oyuncularının toparlanmasını sağlamayı düşündüğünü belirten Kaynak; “Gerçekten zor bir haftayı geride bıraktık.

Sakatlarımız ve cezalılalırımız var.

Oyuncularımız tabiri caiz ise iki günde bir maç oynadı.

Şimdi iki gün izin verdim. Kendilerini toparlamış bir şekilde dönecekler.

Bu arada 29 Kasım tarihine kadar maç yok.

Bu süreç  bizim için gerçekten ilaç olacak.

Sakatlıkları bulunan oyuncularımızın tedavisi ve idmanlara katılarak fizik olarak ta kendilerine gelme süreci olacak.

PFDK’ya sevk edilen oyuncularımızın cezası beli olacak. İnşallah bir maç ceza ile kurtarırlar. Böylece bizde kadro olarak güçleniriz.

Bu süreç içinde bir özel maç oynamayı planlıyorum.

Takımımızda yer alan genç oyuncularımızdan maçlarda fazla süre alamayanları bu özel maçta görme imkânı bulacağım.” sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol